nikt tu nic nie pisze???nikt nie gra??
Wersja do druku
nikt tu nic nie pisze???nikt nie gra??
ehh jest dużo tematów tylko graczy z doliny mało interesuje forum pogadał bym sobie o serwerze ale nie ma z kim
Dlaczego prawie nikt tu nie zagląda??
Może trzeba rozkręcić to forum jak kilka osób będzie działać to reszta się przyłączy
Każdy tak zajęty rozwojem, że nawet nie mają czasu wejść na forum :)
ja zagladam ale nikt nie pisze :)
ja tam jak wysyłam odkrywce po coś i mi sie nudzi to pcham na forum
Ja nie mam za wiele czasu na zabawę ale zawszę lubiłem poczytać na forum może coś ciekawego się dowiem, itp.
cześć,czy jest jakaś lista graczy na poszczególnych serwerach,coś jak w travianie?wydaje się ,że nie,ani żadnej giełdy surowców też nie!?Handel tu ,jak się wydaje polega na łowieniu znajomych i indywidualnych z nimi tranzakcjach?!
gra ktoś na innych serwerach??dla mnie to pierwszy kontakt z tą grą
:mad:po co ci inne serwery,zrozumienie idei tej gry(poza finansowym twórców) jest na jednym sporym wyzwaniem:mad:
to i ja się przyłączam :)
Nie lubię przerw konserwacyjnych są zawsze wtedy gdy mogę wejść przed praca do gry.
z kim ja pisze .. a o kantorze handlowym słyszałeś ? od 17 jestCytat:
cześć,czy jest jakaś lista graczy na poszczególnych serwerach,coś jak w travianie?wydaje się ,że nie,ani żadnej giełdy surowców też nie!?Handel tu ,jak się wydaje polega na łowieniu znajomych i indywidualnych z nimi tranzakcjach?!
a właśnie zauważyliście ilu jest graczy ze szczecina ? fajnie tak mieć swoich na forum
Ja jestem z Poznania. Fajne miasto.
strasznie to wszystko się ślimaczy i denerwuje to ciągłe odnawianie armii na ********ch to idzie szybciej nawet jak nie masz konta premium a tutaj to strasznie rozbudowane i chyba tylko nastawione na zysk jak nie dokupisz waluty to się szybko nie rozwiniesz tak nie powinno byc
Witam ..wrescie sie cos tu zaczyna dziac,,Gratuluje oby tak dalej:)
Dobrze ,że nie trzeba przy tej grze siedzieć godzinami by coś osiągnąć ,wystarczy się zalogować dziennie kilka razy na parę minut o to wystarczy , ewentualnie na więcej jeśli masz zamiar popisać i poznać kogoś na czacie :)
Ktos wie jaki teraz jest najwyższy lvl na naszym serwerze? :)
Jak dalej tak będą banować na czacie na prawo i lewo to życie publiczne przeniesie się na forum... w tym szaleństwie jest metoda.
Witam, Szczecin to piękne miasto, ale zastanawiam się czy ktoś gra na tm serwerze z Gorzowa Wlkp. lub okolic ? A najwyższy level to chyba na dzień dzisiejszy 37.
Witam wszystkich.Z tego co widzę to rzeczywiście wieje nudą tutaj.
Na pomocy nikt mi nie pomógł więc zapytam tutaj:czy warto kupić młyn wodny,manufaktura recyklingowa? czy może ktoś napisać coś więcej o tym?
Pozdro
z lubuskiego nie pochodzę ale żonka owszem ze Słubic
Te SALT zaglądaj może częściej na czat pomocy bo dzisiaj to już lekka przesada z tekstami była aż się rzygać chce od tego
To i ja się przywitam :)
Witam
to ile os ze szczecina na tym serwie.. tzn. forum :)
początkujący nie wchodzą bo nie wiedzą a reszta nie wchodziła bo serwer i tak ledwo dycha.Nie ryzykowali spowolnienia i tak już słabo działających aplikacji.A forum warto rozkręcić.Zawsze przecież można spotykać się tu...zamiast na globalu.
ja jestem ze Szczecina
To i ja się dołączę :) mało nas bo i serwer młody :) 32lvl