jwt
Wersja do druku
jwt
Mam to samo + nie doszło zaproszenie do znajomego na przygodę :(
Też nie mogę wejść w przygodę...
wczoraj bez problemu wszystko śmigało a dziś nie mogę wejść do przygody ;//
wyglada ze tylko nowa ziemia tak ma
Tradycyjnie znów przygody leżą i kwiczą :)
U mnie to samo - uruchomiłam nową przygodę, wysłałam wojsko i dalej to moge sobie co najwyżej podziwiać ikonkę przygody albo wiszący ekranik wczytywania mapy :P
No niestety... Dziś sobie przygód chyba nie porobimy... Jak zwykle na Nowej Ziemi jakiś problem...
Potwierdzam, przygody to ja sobie dziś nie zrobię...
od rana próby wejścia na przygodę i żadna nie udana.
Czy doczekamy się stabilnego serwera? Tak mniej więcej za miesiąc rok? To będziemy wiedzieć kiedy wrócić bo obecny stan jest żałosny od ponad miesiąca.
Wczoraj wszystko śmigało,dziś czytając posty postanowiłem nie odpalać przygody.
Więcej ludzi ma ten problem z przygodami na czacie gildi piszą ale wejść na forum gry i coś na ten temat napisać to im się nie chce.;/
No to widzę, że Nowa Ziemia Wraca do normy, mnie wywala przy wejściu na przygodę i zaczynają się cuda przy logowaniu. Ale przecież nie ma żadnego problemu wszystko zostało już naprawione.... a w zamian dostaniemy koszyk......TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez tak mam nie mozna wejsc do przygody:( Rece opadaja!!!!
u mnie to samo niestety
U mnie też nie można wejść do przygody
mam 20 godzin do konca przygody, wywala mi polaczenie z serwerem przy kazdej probie wejscia, czy w takim wypadku jakis mod moze przedluzyc jej czas trwania ?
i oczywiście nikt w tej firmie w niedziele nie pracuje
Dają graczom czas na odpoczynek od gry buhaha
Co samo w sobie nie jest śmieszne ;/
Przygody ruszyły... zobaczymy na jak długo ^^
Ja zaakceptowałem zaproszenie do Wiktora i od godziny echo. 5 relogów i brak w wykrzykniku.