-
Happyparówka przeprosiny
Happyparówka przeprosiny
Przepraszam wszystkich których uraziłem moim zachowaniem piszac na g-1 "sraka", "rzygi" i kupa przez "ó". Więcej grzechów nie pamiętam, "mózgów" nie wyrzeknę się.
Wszystkich których dotknęły moje wypowiedzi oferuje w ramach podarunku 100 szt młotków za każda srakę, 150 młotków za "rzygi" oraz 180 za kupę przez "ó". Kontakt w grze na PW
Postaram się nie zachowywać już jak gówniarz tylko jak odpowiedzialny użytkownik internetu.
Ps.dajcie mi szansę na nowe życie.
PS2. to mi kazał napisać mózg a nie xaar, jakby Izet i jej banda szczekała.
-
-
Daje szanse...
Ja widziałem u Ciebie, 30 "s**k", 45 "rz**i", i z 103 "k**y"
-
na razie poszło 1k młotków,
-
hmm.. i za reporty bezpodstawne wypada przeprosic...
Trochę ich wysłałeś Ty i członkowie KI.
-
kinia19910 - odnośniee reportów na Ciebie to poszło o to że używasz języka zachodnich sąsiadów na czacie w sposób nie-etyczny. Mianowicie napisałaś sheise. Wg mnie złamałaś dwa razy regulamin tj. germanizacja naszego społeczeństwa czatowego , oraz używanie przekleństw.
-
Oj weź przestań przecież wszyscy Ciebie lubią nasz uzdrawiaczu dusz .
-
wskaz jedna osobę, która go lubi i szanuje...
-
Mylisz się :)
"Scheisse" mówią nawet 3latki w Niemczech i dzieci w wieku szkolnym :) Nikt ich za to nie kara :)
Znaczenie tego słówka to "kurka wodna" lub "motyla noga" :D
I jeszcze jedno- mieszkałam w Niemczech i kiedy miałam 8 lat było to jedno z moich ulubionych słówek, więc doskonale znam jego znaczenie ;D
A odnośnie germanizacji.. po angielsku tez ludzie na czatach rozmawiają i co? ;D Gdyby tak na wszystko patrzeć dostałbyś report za nick :D Happyparowka - "happy" przypominam, jest z angielskiego ;P
I nie chodzi o mnie, ale o resztę graczy.. jak np. wysyłanie reporta na Moda, który nawet nie jest online w danym momencie...
-
Kolejne podchody Parówy .... Ja dam 10.000 młotków i koło od roweru- żebyś tylko zamilkł na wieki ... EOT
-
Jak widać, aż tak wielkiej rzeszy graczy nie obraziłeś. Myślę, że ten kto zobaczył Twoje "bluzgi" jakoś wytrzyma i dożyje jutra. Wg mnie za bardzo bierzesz do siebie to co się dzieje w grze. Wyluzuj, wyjrzyj przez okno (tak, tam też coś się dzieje), odpocznij - a przejdzie :)
Pozdrawiam.
-
Przeprosiny napisane, opinie wyrażone... Temat zamykam, bo co odpowiedź, to bardziej się za głowę łapię ;)