Po wprowadzeniu eventu nie moge wejsc do juz rozpoczetej przygody. Gra zawisa przy probie wejscia.
Wersja do druku
Po wprowadzeniu eventu nie moge wejsc do juz rozpoczetej przygody. Gra zawisa przy probie wejscia.
jakoś mnie to nie dziwi. Mam to samo.
Mam to samo >.> więc na cholerę mi ten event jak go nawet nie zacznę...
to samo u mnie. narazie 1.5k rekrutów w piach poszło, nie wspominając o kasie za przygodę. pewnie doradzą anulować. gdzieś mam event skoro już takie straty na dzieńdobry mam.
Tez mam ten problem. Aczkolwiek nie każdemu sie to przytrafia.
Problem ten sam, nie można wejść do rozpoczętej przygody.
Ja właśnie uruchomiłem kilka przygód (na różnych polskich serwerach) i bez problemu udało mi się przejść na mapy przygód. Czy problem nadal występuje?
Niestety nie miałem aktywnej przygody przed rozpoczęciem eventu, jednak postaram się to również zweryfikować tak szybko jak to możliwe.
Rozpoczęcie przygody nie jest problemem, tylko dokończenie rozpoczetej wczoraj lub wcześniej. Wyczyściłem pamięc podreczną i ciasteczka ale niestety nic to nie dało
Ok, dziękuję za zgłoszenie tego problemu, postaram się dowiedzieć czegoś więcej o tym "utrudnieniu".
mam otwarte 2 przygody od wczoraj i w żadną nie mogę wejść ... cała gra zwisa i trzeba przelogować się
przygodę mam uruchomioną dzisiaj bo po północy, ale przed przerwą konserwacyjną. Problem nadal istnieje nie moę na nią wejść. Akurat ja nie straciłem jeszcze dużo wojska więc może mógłbym anulować, ale wikingowie nie są tani, a odkrycy też ich nie przynoszą codziennie i trochę mi szkoda.
Z pewnością nie będziecie stratni - zaraz po otrzymaniu odpowiedzi z działu technicznego, pomyślimy co dalej. Myślę, że to tylko chwilowe problemy, które za kilka chwil uda się usunąć. Proszę o jeszcze trochę cierpliwości. :)
U mnie problem ten sam, konczylem wlasnie przygode wiktora, dzis by byla zakonczona a tu nagle niespodzianka :D no i tez mi szkoda strat tych prawie 2k rekrutow koni i ochotnikow
Damy radę:) bylebym nie musiał Wiktora od nowa zaczynac i będzie ok :P
Mam ten sam problem . Nie mogę dokończyć zaczętej przed eventem przygody.
Czyżbym był jedynym ?
Serwer: Kolonia
Nie mam problemu z wejściem do wczoraj rozpoczętej przygody
Tak czy inaczej, życzę żeby problem rozwiązał się jak najszybciej i z dobrym skutkiem dla fanów piłki nożnej
widze ze nie jestem jedynym....
Czy można liczyć ze ktoś nam pomoże ? Wojsko jest na przygodzie, na którą nie można wejść . Mam czas robił bym event.
Problem jest wtedy gdy przygoda została odpalona wcześniej niż został wprowadzony event. Mam nadzieję że da się to rozwiązać bez anulowania otwartych przygód, bo szkoda raz że wojska, dwa że czasu, trzy że przygody.
nie dosc ze stracilem 200 kusznikow bo mnie wywalilo z gry i nie moglem sie przez 10 minut zalogowac i wejsc do przygody, to jeszcze teraz wejsc nie moge zeby przygode skonczyc
i badzcie tu mądrzy
chyba czas zakonczyc gre bo to juz jest jedna wielka przesada
Zamiast wprowadzać ten durny event teraz to powinni się zająć naprawą stabilności serwerów i problemów z ogromnymi lagami. Tak to tylko działają wszystkim na nerwy, BB zastanówcie się co robicie!
Ja też mam ten problem. Misja była zaczęta dwa dni temu dzisiaj miałem skończyć, a nie mogę wejść wszystkie garnizony i wojsko stoi... Ruszcie ADMINI swoje cztery litery i zróbcie coś!!!!!!!!!!!!
Najgorsze jest to ze niektórzy maja wszystkich generałów w przygodzie i jak maja ich odzyskać ? anulować drogie przygody i straci setki/tysiące rekrutów ? Przez ten problem nie mogę wykonywać misji eventowych ....
To samo u mnie. Oby to szybko poprawili.
Ja też nie mogę wejść do rozpoczętej przygody (Wikingowie) - a został mi ostatni obóz :/
Dokładnie taką propozycje dostałem ostatnio gdy napisałem do supportu w sprawie zablokowanego miejsca w przygodzie wszystko by było ok bo poinformowano mnie że jak anuluje przygodę to dostane rekompensatę za to no dobrze niech będzie tyle że odpowiedz przyszła po 3 dniach więc co miałem czekać z przygodą te 3 dni? bez przesady, rozumiem że support jest zasypywany wiadomościami jak sie coś dzieje ale niech patrzą na daty kiedy wiadomość została napisana a odpowiedzi będą jakieś sensowniejsze a nie szablonowe, zaczyna robić sie to samo co na allegro czyli kilkanaście gotowych treści i kopiuj/wklej
Osoby, które rozpoczęły przygodę przed konserwacją i nie mogą jej odwiedzić, prosiłbym o przesłanie mi za pomocą prywatnej wiadomości na forum swojego nicka, serwera oraz nazwy przygody - potrzebuję kilka przykładów dla działu technicznego. Z góry dziękuję za pomoc.
Podlaczony Wiktor w ktorego nie da się wejsc, i rozpoczeta przygoda Okradać Bogatych w ktora wchodze bez problemu. Wiktor jest niedostepny mimo wszelkich prob.
Pozdro.
Ok, dziękuję za przykłady (na razie nie potrzeba już więcej) - gdy tylko dowiem się czegoś nowego, od razu Was o tym poinformuję. Proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
Cóż, widzę, że nie jestem wyjątkiem niestety :)
mam dokładnie ten sam problem, został mi ostatni obóz do wyczyszczenia i nie mogę wejść na mapę
Ja mam rrozpoczętą przygodę od wczoraj i moge wchodzic bez problemu.
Ja zacząłem kilka minut temu a teraz w ogóle nie mogę wejść do gry :( ma ktoś też problem czy tylko mnie się to przytrafiło?
popieram
Cholera właśnie robiłem wiktora podstępnego i byłem w połowie, czyli co ponad 1k żołnierzy na marne? A czas?