Próbowałam dzisiaj zalogować się przez serwer testowy, ale niestety po wpisaniu nica i hasła nie loguje mnie. Nie mam konta przez facebook. Po próbie zalogowania, mam strone startowa i nic więcej.POMOCY:(
Wersja do druku
Próbowałam dzisiaj zalogować się przez serwer testowy, ale niestety po wpisaniu nica i hasła nie loguje mnie. Nie mam konta przez facebook. Po próbie zalogowania, mam strone startowa i nic więcej.POMOCY:(
Musisz wybrać nowy nick i avatar. Powodzenia
ja zarejestrowałem się na serwerze testowym i dostałem mejla potwierdzającego i jak klikam na linka, to wyskakuje mi strona z błędem...
"ERROR There was an error accessing the requested web page."
Przygotowanie do testów jest do bani. Nikt nigdzie nie zaznaczył ze trzeba zakładac nowe konto. Próbowałem sie logowac przez ok 2 godziny. I raczej nie bede juz uczestniczył w takich testach
u mnie "MOD" na wszelki wypadek zamknął temat nie dając mi możliwości odpowiedzi... :/
a nic nie pomógł, a obsługa po wysłaniu przez formularz zgłoszeniowy nie odzywa się... :(
przecież nie trzeba zakładać nowego konta, cała rzecz w tym że logujesz się z tego samego konta i dlatego możesz dostać nagrodę na swoje główne konto na polskiej wersji
Tak jak jest napisane w temacie:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...5144#post25144
Są to testy obciąznieniowe, wiec jeśli nie idzie się zalogować to zapewne serwery są przeciążone, teraz jest już po 12, wiec zapewne czesc ludzi sobie poszła, powinno być łatwiej sie zalogować, aczkolwiek kolejki przy logowaniu przekraczały 500 osób a czas oczekiwani kilka dni.
Zwabili ludzi marna nagrodą, nie oszukujmy sie 2k ryb to nie jest coś aż takiego aby o to robić wielką awanturę.
Zaparzcie sobie melisę i próbujcie do skutku :)
Troche sie tu herezji natworzyło.
Aby sie zalogować wystarczy ze przy logowaniu na testowym (w tym pasku na górze) podasz te same dane co tu i powinno cie zalogować. Aktualnie mogą być problemy bo jest tam dość sporo ludzi, ale trzeba próbować do skutku to działa, ja tak robiłem i jestem zalogowany cały czas.
Dalej jak rejestrujesz nowe konto nie musi być ten sam emali, bo na niego tylko przychodzą kody na nagrody, nie są powiązane z zadnym kontem na polskim serwerze, po prostu dostajesz kod na emaila i wpisujesz w swoim profilu.
Podejrzewa ze jak tylko wyślą te kody zacznie sie nimi handel.
pomijajac to czy trzeba miec nowe konto czy nie to i tak nie udało mi sie zalogowac wiec serwery nie sa przygotowane w zadnym wypadku na takie obciazenie
na testowy z passami moimi na testowym od 3 dni nie udało mi się zalogować ani razu.
heh nauczcie się czytać, logujesz się na to samo konto Uplay co i tutaj a że nowe konto w grze to oczywista sprawa tylko to nie ma nic do rzeczy bo logujesz się nie do gry a na Uplay'a
@set2g
na walentynki jak wysłali na maila prezent to nie trzeba było niczego wpisywać dawałeś akceptuj i się nagrody pojawiły w gwieździe, chociaż może i teraz będzie inaczej co ja tam wiem
Nie było napisane, że trzeba założyć nowe konto. Na samym dole informacji o testach jedynie wzmianka : "Jeśli nie posiadasz konta na serwerze testowym, możesz założyć je tutaj: www.tsotesting.com". Panowie Admini - kłania się gramatyka języka polskiego - możesz, to nie to samo co musisz!!!
Ponadto - na polskim serwerze, na którym gramy, po zalogowaniu widnieje informacja "BETA", czyli testy.
Na przyszłość bardzo proszę o wyraźną i dokładną informację.
i żeby pomyśleć że o kilka ryb takie spięcia ;]
prosze cie
mieli napisac: "musisz zalozyc je tutaj" ?? wcale nie musisz nikt ci nie kaze, zalozysz to bedziesz grac, nie?? to nie i nie zaglebiaj sie zbytnio w gramatyke (wyraz BETA nie oznacza TESTY)
ja jakos zalozylem nowe konto, i nie mialem problemow z logowaniem
Udalo sie komus aktywowac newsletter po zalozeniu nowego konta na testowym? Bo u mnie ciagle "There was an error accessing the requested web page."
My profile (mktiger)
Newsletter admin
Your newsletter setting has been changed.
u mnie bylo tak, przed chwila, chyba ze chodzi ci o cos innego
Zalogowalam się na serwerze testowym,ale nadal nie otrzymalam e-maila dlaczego?
E-mail z nagrodami będą wysyłane w piątek 11.
Do mnie e-mail przyszedł nawet 4 razy, ale znalazłem go dopiero w katalogu ze spamem, a nie w skrzynce głównej.
Dziś po 10-ej udało się, po 15-ej też, ale teraz po 19-ej jakaś masakra. Wyskakuje info, że w kolejce logowania jest 1147 osób przede mną i przyjdzie mi czekać ok. 6 dni na wejście do gry...
dokładnie nie można się zalogowac,chyba serwer nie wytrzymał jednak próby ... no i jak tu zdobyć nagrody,
kolejka oczekiwania 805 :D
no nic, na testowym niech się wiesza itp, nagrody nie są jakieś porywające wiec nie ma co sobie nerwów strzępić, ważniejsze żeby po wprowadzeniu u nas nie było takich kwiatków :)
U mnie to samo.Nie mozna się zalogować.Po co ludziom robic nadzieję na co prawda marne nagrody,ale zawsze...
Byłem rano, po południu i już wtedy było do przewidzenia że ostatni etap dzisiejszego dnia będzie ciężki do przetrawienia.
Dlatego na serwer wszedłem już grubo przed 19 i bez problemu się dostałem. Kłopot pojawił się jakoś po 20 kiedy to napór
graczy był tak wielki że nawet Ci testujący mieli problemy z graniem, ba, nawet zwykłe poruszanie się po menu graniczyło
z cudem. Ja dodatkowo swoje poczynania w grze nagrywałem i dodatkowo obciążałem CPU, ale to nic ... po 20 postanowiłem
że sobie odświeżę gdyż gra się zacięła na ładowaniu mapy powrotnej z eventu Euro Cup który na szczęście udało mi się zakończyć,
no ale co z tego skoro teraz podobnie jak inni czekam na swoją dziwną kolejkę logowania, ponad 13 dni - bez przesady.
Serwer pod względem obciążeniowym wypada kiepsko, no chyba że w grze będzie ok 1 k osób chociaż już wtedy drobne lagi miały
miejsce.
http://scr.hu/screenshooter/0899189/payjpmm
Udało mi się trzy razy., mimo że czekałem dosyć długo w kolejce :)
Znalazłem jeden błąd - podczas bitwy w piłkarskiej przygodzie, dwie armie walczyły i walczyły (chyba bez końca by to było) ... musiałem wyjść z mapy i wrócić, dopiero wtedy wszystko sie unormowało.
EDIT:
Jeszcze jedno, wieczorem był problem z wejściem na polskie czaty. Mimo wskazówek Modów i angielskich kolegów, Polacy mieli problem z odnalezieniem polskiego forum.
Wczoraj udało mi się wejśc do gry bezproblemowo. Dziś bez szans....
Udało mi się wejść czwarty raz :)
Jestem właśnie na przygodzie i mam problem po zakończeniu misji z eventu piłkarskiego z powrotem do swoich włości. Mapa wgrywa się już kilka dobrych minut i nic :(
Oby nie było takich problemów po testach :)
Ja za każdym razem nie mogę powrócić z przygody, pomaga odświeżenie strony, choć tym razem mam czekać 18 godzin na zalogowanie.
ja po zalogowaniu .......mam biały ekran ...i to nie tylko na tym testowym serwerze- również na moim koncie , na którym gram !!!!! co jest ?
Mam ten sam problem - biały ekran w Czarcim Gaju
tez mam problem z wejściem na grę na Czarcim Gaju pojawia mi się biały ekran
Chyba pomyliłeś temat skoro piszesz że w Czarcim Gaju masz biały ekran, gdyż na serwerze testowym jest tylko jeden
świat wspólny dla wszystkich i bynajmniej nie jest to Czarci Gaj. Aby uniknąć czekania na zalogowanie się na testy trzeba
po prostu wejść wcześniej i "nie wykonywać nagłych ruchów" bo się serwer zawiesi i konieczne będzie F5.
Wczoraj i dzisiaj próbowałem zalogować się na testowym kilkanaście razy i nic z tego. Za każdym razem byłem tysiąc któryś tam w kolejce, z kilkudniowym czasem oczekiwania.
Testy obciążeniowe zakończone całkowitym sukcesem - serwer przeciążony :D
Cytat:
Test-Server is crowded
Dear testers,
the server reached it's capacity due to the stress-test.
If you are one of the unlucky users who can not play the game:
Please be patient as we will inform you the next hours regarding the rewards.
Thanks!
Greetings,
BB_Pandur
witam, czy gdzieś jest tłumaczenie na polski dla tych co nie znają angielskiego
ktoś z Was dostał już jakies nagrody za testy? :)