400 monet za akt
33 akty
Wersja do druku
400 monet za akt
33 akty
Ja kupie, wyslalem ci zaproszenie, zaakceptuj i wyslij oferte, bo jestem pol afk.
SandmanX666 tobie podziekuje za transakcje opinie masz dobra :) chyba ze ty wysylasz pierwszy :)
A tego sie nie da przez handel tak jak przygode? :O
SandmanX666 za wysyłanie lustrzanych ofert i ogólnie złodziejstwo powinieneś dostać w tubę i do szpitala trafić, a support powinien zaopiekować się twoim kontem. Wisisz mi 84 pisanki naciągaczu.
JA nie miałem styczności z tym graczem, ale według mnie to powinien mieć zawieszone konto do końca następnego eventu. ;]
Na handel zostało jeszcze 50 aktów :)
Potwierdzam że kazuja wysyła akty bez problemu, tranzakcja przebiegła bez problemu, mimo że pierwszy wysłałem monety.
U Mnie też wszystko z tym gościem przebiega OK.
Król_1981
Też wysyłałem monety jako pierwszy (od razu za pięć aktów), żadnych problemów, żadnych opóźnień.
gościu jest uczciwy, polecam. Interesy z nim to czysta przyjemność.
Ode mnie pozytyw;)
Potwierdzam moich poprzedników. Serdecnzie Polecam handlowanie z kazują :) Kupiłem 12 aktów i jestem bardzo zadowolony bo jest z nim świetny kontakt, plus wysyla te rezydencje prawie jak automat - zdazylem mu wyslac monety i juz mialem w "gwiezdzie" rezydencje :)
Polecam
Czy akt własności domu zabiera miejsce w pozwoleniach na budowę ?
Potwierdzam bez problemu
Można polecić tego gracza do handlu. Jest uczciwy i sympatyczny zarazem.
Uczciwy, obawiałem się handlu, lecz jednak wszystko poszło ok, 3 domku kupione ;) Polecam ;)