Prawdopodobnie najlepsza gildia na serwerze.
Poniżej mogą wpisywać się członkowie gildii lub fani
W sprawie dołączenia do nas -pisać w grze.
Wersja do druku
Prawdopodobnie najlepsza gildia na serwerze.
Poniżej mogą wpisywać się członkowie gildii lub fani
W sprawie dołączenia do nas -pisać w grze.
Siemanko ładny wynik 100 członków
Prawdopodobnie najlepsza hmm.. pod jakim względem?
Pod względem jakości, ilości i... pod każdem innem względem ;)
Witojcie
W końcu sie dokopałem do forum
[img]http://a.regula.w.interia.pl/images/********2/ja.jpg[/img]
Andrzej z Bydzi :)
Nic dodać nic ująć. Nie ma to jak dobra auto antyreklama :) oby na 100 osób były to tylko wyjątki.
O.o
Widzę niektórzy mają obciach w pełnym zakresie.
Pan HSAdolF ma wiele do powiedzenia, choć z wyglądu - żywa reklama mr.PROPER... ostatnio takich Panów widziałam w czasie ich pracy - pod tutejszą imprezownią.
Potocznie bramkarze, szerokie bary ale niewiele na nich osadzono.
Nie żebym obrażała.. ależ skąd :) Ot - luźne skojarzenia.
bloodwitcher i xbloodx bardzo ładnie skomentowali całą sprawę. Przykre tylko że na nich trafiło :(
Pozostaje niesmak i pytanie czy cały skład gildii zachowuje się podobnie :( Mam nadzieję że nie.
hmm ja bym powiedział tak( jeżeli z mojej gildii by ten pan był) do widzenia panu nie zasługuje pan na reprezentowanie tak znakomitej gildii szkoda że poczesy piszą o sobie że są najlepszą gildią tak było oczywiście ja w to nie wątpiłem ,ale jeżeli członkowie są tacy jak pan adolf i założyciel gildii to toleruje to powiem jedno nie nadajecie się ludzie do gier online won z gry i z servera, kozaki po drugiej stronie monitora.Pozdrawiam
HSAdolf daj już sobie spokój , to nie Twoje prywatne podwórko tylko OGÓLNODOSTĘPNE forum które czytają zarówno dorośli jak i dzieci wiec zbastuj.
Netykieta obowiązuje wszędzie jak chcesz sobie poużywać to żartuj na czacie gildijnym na globalnym pisz po ludzku. I szanuj innych jak chcesz być szanowany bo nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie monitora.
Tyle w temacie
HSAdolf, gwarantuję Ci że jak wejdzie pvp to NIE KAŻDY będzie innych wyzywał, jedynie ludzie na sporo zaniżonym poziomie kultury.
Lubisz jak ktoś Cię obraża? Bo ja nie.
Zresztą ta dyskusja do niczego nie prowadzi, polecam używać opcji "edytuj" w postach i przestać trollować na Globalnych kanałach czatu.
Światopoglądu Twojego i tak nikt z nas nie zmieni - więc szkoda placów i klawiatury.
.
A ja myślę że to jest tylko gra więc się ogarnijcie i zachowujcie normalnie :) przyjdzie pvp to się będziecie mogli wyżywać. I nie komentujcie jak kto wygląda bo to bardzo dziecinne.
Ani misjonarski, ani resocjalizacyjny. Waćpanna chyba nie przeczytała postów. O dzieci to niech się martwią rodzice - od tego są. Nie gracze :)
Natomiast obrażenie innych jest poniżej jakiejkolwiek krytyki ale może Ty lubisz jak ktoś Cię obraża i dlatego uważasz to za normalne. Ja natomiast takie zachowanie potępiam i nie kryję oburzenia :) Zgodnie z prawem w naszym, niekoniecznie pięknym kraju - mam do tego pełne prawo i nie widzę podstaw abyś miała mi je odbierać.
I znów - Waćpanna postów nie czytała albo jak zwykle to standardowy user stosuje nadinterpretację.
Napisałam WYRAŹNIE że nikogo nie obrażam i nie jest to w moim zamyśle - ot, luźne skojarzenia.
I co jak co - ale eks-teamowc'a zasad netykiety uczyć nie musisz - doskonale wiem CO piszę i GDZIE sięgają granice przyzwoitości. Dodatkowo nie mam zwyczaju przypisywania komuś czegoś, co nie miało miejsca.
A co do zdjęć - bardzo Cię przepraszam ale taka stara baba jak ja nie nadaje się już do "lansowania" to też tego nie czynię ;) Prosta zasada - nie masz co pokazywać, to nie pokazuj.
Ależ dokładnie to robisz - bronisz swojego kolegę i zupełnie mnie to nie dziwi, tylko co mnie obchodzą Twoje "4 literki"? Skoro taki żal to nie czytaj. Nikt nie zmusza.
Przypominam że korzystanie z forum nie jest integralną częścią gry. :)
Ja również nie zaglądam do tego tematu z chęcią, tylko czekając aż ktoś się wypowie - zaręczam.
Gwarantuję Ci również że w nosie mam admina - choć zapewne o moderatora chata Ci chodziło, teamowa hierarchia niestety leży u Ciebie... ja PO PROSTU nie mam w zwyczaju wyzywać ludzi... ot, cała tajemnica. Nie muszę robić z siebie jak to określiłaś "fałszywej świętoszki" :)
Zdradzę Ci w sekrecie że wystarczy po spożyciu napojów alkoholowych po prostu odpuścić sobie wycieczki osobiste na chatach - wtedy unika się takich sytuacji, jak ta powyższa.
Yhh.. no i to co napisałaś wiele tłumaczy.
Temat nosi tytuł : Prezentacje gildii... Forum jest ogólne dla wszystkich graczy The Settlers Online...
Wy tymczasem zrobiliście sobie prywatny ogródek i uważacie ze nikt do niego nie ma dostępu.
Niestety zmartwię Cię - chcesz prywatności, załóżcie sobie własne forum :)
Daleka jestem od obrażania - ale nie jestem Jezusem - nie licz że nadstawię drugi policzek :)
Pouczać można kogoś, kto chce się uczuć, w powyższym przypadku niestety jest to niemożliwe
Reasumując Cesarzowa_82 rozumiem ze jeśli wejdziesz między wrony (...) ale jak widzisz Twój kolega wspaniale broni się sam. :D
Zresztą wpis powyżej Twojego świadczy o wszystkim
EOT
Uff poszłaś po bandzie Monlisea :D i z tego co all wyczytałem od każdego to niestety ale muszę przyznać że trochę racji masz Ty Monlisea i Ty Cesarzowa_82. Szkoda już tego tematu odpuście :P rozejm :)
Ps : ładne zdjęcie Cesarzowo :D (jeśli to Ty for real to tym bardziej)
No tak widzę że dyskusja się rozkręca.
1. Żaden temat nie jest prywatnym podwórkiem
2. Temat dotyczy poczesów , a więc i ich zachowania na chacie globalnym
3. chcecie mieć spokój w temacie nie wprowadzajcie chamstwa na forum i na chacie
4 HSAdolf jeśli jedynym Twoim argumentem są mięśnie to niestety ale rozmawiać nie będziemy bo nie ma z kim, chcesz dyskutować to poproszę inne argumenty.
5. Netykieta obowiązuję w całym necie i mówi ona m.im. ZAKAZANE są WSZELKIE TREŚCI NAZISTOWSKIE albo nawołujące do przemocy!
6. Jako gildia macie już wyrobioną opinię...i niestety nie jest to opinia najlepszej gildii na serverze
7. Cesarzowa jak chcesz porozmawiać o dzieciach i treściach an forum to pisz do mnie a nie czepiaj się Monlisea bo to ja podjąłem ten aspekt całej sprawy
Wszystkim puszczają nerwy więc może tak proponuje ochłonąć i dać sobie spokój, zainteresowani wiedza co maja sądzić w tym temacie a kontynuacja tej dyskusji do niczego nie prowadzi zwłaszcza jeżeli jedna ze stron nie ma racjonalnych argumentów.
Pozdrawiam
P.S. HSAdolf zbastuj jedz do Izraela tam zrobisz furorę..
ej sorki chyba nie czytałeś swojej Monalizy postu bo to ona pisała o moim awatarze to może jej zwróć uwagę bohaterze
To się zastanów, albo mi czegoś brakuje w czaszce albo pięknie piszę... Z zasady ludzie pozbawieni komórek mózgowy, które zapewne miałeś na myśli, nie mają umiejętności pisania w taki sposób.
Nawiasem, nie musisz aż tak namolnie pokazywać swojej ignorancji. Mam jeszcze wiele innych zalet ale na pewno nie są to mięśnie, tak że przepraszam najmocniej ale we mnie towarzystwa na "ustawki" nie znajdziesz. I jeśli to Twój jedyny wyznacznik "bycia cool" to przyznaję że jesteś w tym bezkonkurencyjnie lepszy.
HSAdolf, bo chyba się nie zrozumieliśmy - mało mnie interesuje jak wyglądasz, baaaa powiem więcej - mój mąż wygląda podobnie, problem w tym że zachowuje się zupełnie odmiennie :)
Wygląd to tylko wygląd, jednak niestety czytając treść Twoich wypowiedzi, naszło mnie takie a nie inne skojarzenie.
P.S. Do postu poniżej. Ani "mała" ani "wrocławianka" ;)
cieszy mnie to mała wrocławianko :)
"I nie komentujcie jak kto wygląda bo to bardzo dziecinne." a ten tekst to myślisz że czego dotyczy ? Proszę, jak już komentuje ktoś to niech najpierw będzie obeznany w temacie w tym wypadku niech ktoś all czyta a potem komentuje a nie na odwrót. I nie nie jestem bohaterem.... tylko staram się do tego sporu realnie i logicznie podejść.
.
podchodź realnie do gry wczuj sie heheheh
uuu to u mnie zona ładniejsza hehehe ty strasznie chuda sadzać po awatarze hehehe gaduło
Tiaaa... heh no nic, chciałem tylko pomóc złych intencji nie miałem także mam nadzieje że nikogo nie uraziłem :) Peace
No cóż... pozostaje mi powołać się na stare MODowskie powiedzenie: "Nie karmmy trolli" :)
Dobranoc :)
a sama nażarta? hehehehehehehehehhehhee
Tyle dymu a poszlo o inne poczucie humoru...
.
raczej to kolego nie było z poczucia humoru - humor rządzi sie swoimi prawami a w wypowiedziach Adolfa tego nie ma
znam humor Angielski, czeski, amerykański i też mi nie pasują tam jego wypowiedzi
... inne poczucie humoru... hmm
ps. inne poczucie humoru zobaczyłeś na wyspie utoya
przemyśl to i wyciągnij wnioski czy można przejść obok zgoła niewinnym wypowiedziom czy od razu reprymende dać
Poza tym jak przeczytałem wszystkie posty napisane przez Adolfa od początku to nie zauważyłem by chociaż jeden był pozytywny, wszystkie napisane stylem negatywnym dla wszystkich i wszystkiego co tu sie dzieje pomijając fakt obrażania innych
Ma gościu problem jakiś ale to nie znaczy ze inni muszą robić za psychologa i naprawiać mu psycho - to należy do NFZ-tu :)
wes zgredzik zamilcz bo serio nie chce sie do twojego poziomu zniżać...
Ps już cie nie ma za lvl ogarnij sie najpierw drewniaku
Jesli pozwolisz ze zauwaze, HSadolf jest mlodszy pokoleniem i najprawdopodobniej obraca sie w innym towarzystwie niz ty ( a moze pan, na dobra sprawe nie bylismy sobie przedstawieni) z tego rowniez moze wynikac roznica w podejsciu do imienia adolf , lub idac dalej jednej ze slawniejszych figur w historii niemieckiej .
Z tego wklejonego krotkiego dialogu klarownie wynika ze gustuje ( pozwole sobie zwrocic uwage na to okreslenie) w typowo "przypiwkowym" poczuciu humoru , detale tego zjawiska sadze ze sa wystarczajaco oczywiste by je przemilczec . Kwestia pozytywnego zachowania jest tutaj bardzo plynna jako ze w swoim naturalnym srodowisku hsadolf z poczuciem humoru i , badz co badz, zaczepnym schematem zachowan , bylby jak najbardziej akceptowany .
Pan Grafikowiec jest to przedstawiciel sedziwszego pokolenia blizszego negatywnym ( bo tylko o takich system oswiaty traktuje w tym przypadku - chwala obiektywnej relacji) dokonaniom postaci bedacej swoistym ogniwem zapalnym tej sprzeczki , nawyki wyuczone za mlodu potem daja , jak widac , dosyc znamienne efekty co rowniez wplywa (wraz ze srodowiskiem zycia) na gusta satyryczne o ktorych tu toczy sie dosc zywa i ekpresyjna dyskusja na takim a nie innym poziomie .
Pragne zwrocc uwage ze dosyc powszechnie mawia sie iz dyskusja o "gustach" jest conajmniej niewlasciwa i swiadczy odpowiednio o jej uczestnikach . Mimo iz kultura osobista jest juz dawno zepchnieta do lamusa, powinna nadal trwac w co bardziej tradycyjnych umyslach...
FYI niczego nie probowalem, nikomu nie zamierzam imponowac, bynajmniej nie komus twojej kultury jezyka.
Skoro dla ciebie wszystko co niezrozumiale jest glupie, to chyba nazywajac idiota w pewnym sensie mi pochlebiles... pomyslec ze wielu wielkich tego swiata bylo podobnie postrzeganych , nie ukrywam ze tym sposobem niezle mi ego podbudowales, zapewne niezamierzenie ...
Mowisz ze poznales pare osob... chwala ci za to ... zauwazylem ze osoby pokrzywdzone przez konkretna grupe osob maja tendence do uogolnien by rozladowac zal , odrzucone kobiety narzekaja ze faceci to swinie, pokrzywdzeni przez system ze politycy tylko ciagna korzysci ze skarbu panstwa , ze policjanci to kretyni bo nie chcieli umozyc mandatu .... dlaczego? chyba tak latwiej ... ale czy sluszniej? dla takiej osoby napewno slusznie poki osoba z ktora sie liczy potraktuje go wlasnie w taki sposob .
Nie wiem czy na podstawie znajomosci paru ryb rzecznych mozesz trafnie okreslac caloksztalt fauny wodnej na swiecie ... mam cicha nadzieje ze zalapales analogie , jesli nie to trudno, niektorzy musza nadal zyc w przeswiadczeniu ze ziemia jest plaska bo swiat konczy sie na horyzoncie =]
oceniasz innych na podstawie tego co pisza ...Cytat:
y człowieka określasz po tym co nasmarował? heh nie wysilaj sie już bo biedne stworzenie jesteś
@ Tomek koncze wywod jesli pozostanie nieskomentowany w taki sposob w jaki zostal ...
Nie wiem czy na podstawie znajomosci paru ryb rzecznych mozesz trafnie okreslac caloksztalt fauny wodnej na swiecie ... mam cicha nadzieje ze zalapales analogie , jesli nie to trudno, niektorzy musza nadal zyc w przeswiadczeniu ze ziemia jest plaska bo swiat konczy sie na horyzoncie =]
i
oceniasz innych na podstawie tego co pisza ...
te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?
pisalem o tobie , ale skoro ja sie gubie, z tegbo wynika ze sam bladzisz ....Cytat:
te szekspir cos sie gubisz bo to ja napisałem że nie oceniaj po tym kto co pisze hahahaha
"podniecaj" - znow poceniasz mowiac bym nie ocenial, oraz jesli ty czujesz cos z tych klimatow wypowiadajac sie na forum, nie jest zasadne podciagac wszystkich innych pod ten schemat...Cytat:
a i PS hehe tak podniecaj sie ze jesteś wyszczekany leszczyk teraz ci też pochlebiam? haha sado macho?
Co do "leszczowania" sytuacja wyglada tak samo jak z "noobowaniem" tylko swoj swego rozpozna .
Okreslenie "Macho"* w tym zlozeniu , jak sadze, troche rozmija sie z tym co chciales przekazac...
(http://portalwiedzy.onet.pl/112024,,,,macho,haslo.html)
@ Cesarzowa_82 chcialbym zwrocic uwage na fakt ze jest to forum dyskusyjne
.
mi brakuje!!! :))) chodz chodz hehe
szekspir twoje wypociny spływają po mnie jak po kaczce jesteś nedza i rozpacz ogarnij sie chłopczyku i nie zmieniaj faktów bo to ty mnie oceniłeś po tym jak pisałem na forum a teraz odkręcasz kota ogonem ale nie martw sie każdy czytał i wie na jakiego orła wyszedłeś hahahaha
aaa o przepraszam nie zrobiłem edytuj ... chlip...chlip....
owszem ocenilem , poki c jakos wwiele nie zrobiles by udowodnic ze ow osad byl mylny ... dla ciebie moge byc i dzieciakiem, nie zapominaj ze to ty tyskutujesz z owym dzieciakiem i dajesz sie nie tylko prowokowac ale i obrazac =] niczego nie zmieniam i niczego nie manipuluje.... poki co to ty na "orla" barowego wychodzisz
Splywa jak po kaczce mowisz.... a jednak reagujesz ... wnioski sa raczej oczywiste
wytrzeźwiej najpierw chłopaku i pisz :)
Dzlaczego MOD usówa posty,nawet te,w których nikt nikogo nie obraża???