-
Bug konta
Witam. Mam taki problem. Zacny moderator gdy dał mi bana na czat na 2 min za używanie Capsa. Wszystko ok. Popieram ład i porządek jednak po wylogowaniu się i zalogowaniu mam brak menu budowy, wszystkie surowce na 0 widze tylko budynki i mapkę normalnie jednak gdy kliknę na jakiś budynek to jego menu jest puste. Czy ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Bo wydaje mi się że xaar nie umiesz używać opcji "ban chata" i ostro coś się spierdzieliło. !5 razy relog i nadal to samo ^^ Prosze o szybką odpowiedź co jest grane
EDIT: Założyłem nowe konto i na nim wszystko jest ok więc jakikolwiek problem z komputerem czy łączem odpada. Dodam jeszcze że na swoim koncie gdy miałem bana na czat wszedłem w czat wiadomości i kliknąłem na nadawcę "wiadomość" i dodałem go do znajomych:) może jakiś bug? prosze o rozwiązanie tego problemu
Edit2: Dodaje screena żeby pokazać jak to wygląda^^
http://i42.tinypic.com/2cd8hfr.jpg
-
Widze że modów i innych klaunów macie jak lodu na antarktydzie ale odpowiedzieć i pomóc to nie ma kto. Zatrudnijcie jeszcze 10 modów i adminów to napewno wszystko pójdzie jeszcze wolniej
-
Modzi nie sa od problemow technicznych. masz taki problem to napisz do suportu
-
problem w tym że pisałem, dużoooo wczesniej jeszcze pisałem odnosnie usuniecia mojego drugiego konta które załozyłem aby sprawdzic czy bug jest wina mojego komuptera i lipa. Widze że nikt nad tym nie panuje ^^ A skoro modzi nie sa od tego jak to mówisz to jakim prawem nakłada mi MOD bana w grze? Ban jest sprawa techniczną^^
-
bo ma prawo to nakladania bana. modzi sa od pilnowania porzadku. i to jest ich glownym zadaniem. jesli pisales juz do suportu dawno temu to napisz jeszcze raz, moze Twoja wiadomosc zostala przeoczona
-
ale z tego co rozumiem mod nalozyl Ci bana na czat a nie na gre? moze faktycznie warto by jeszcze raz napisac do suportu
-
Zgadza się mod ma prawo nałożyć bana na czat. Jednak z racji iz jest to BETA stwierdzam ze właśnie owy ban jest powodem zamieszania na moim koncie więc mam żal do moda że skoro nie do końca coś działa to się tego nie powinno używać. Support kuleje tragicznie 2 dni czekania to zapewne minimum a drugi raz wysyłać wiadomości do nich nie będę bo zazwyczaj taki powtarzające się wiadomości z automatu lądują w SPAMIE
EDIT: Nadal nic. CZY WY MOŻECIE W KOŃCU RUSZYĆ DUPĘ! ILE MOŻNA CZEKAĆ NA NAPRAWIENIE BŁĘDU KONTA KTÓRE WYSTĘPUJE TYLKO NA MOIM KONCIE BO JAK ZALOGOWAŁEM SIĘ NA INNE KONTO TO JEST NORMALNIE. SUPPORT PORAŻKA
-
Doszedłem do tego co powoduje owy błąd który jest NIE DO ROZWIĄZANIA ZE STRONY UŻYTKOWNIKA. Mianowicie. Jeśli wybierze sie zakładkę "wiadomości" z meny czatu (tam gdzie się wybiera pomoc, global szept) i jakąś z tych "wiadomości" doda się do znajomych to owy bug sie uruchamia. Teraz tylko reloga zróbcie i macie zbugowane konto^^ Ciekawe kto by mi oddał Kasę za klejnoty gdybym w takowe zainwestował^^ Także gratuluję twórcą błędu i olewania moich maili
-
Mam ten sam problem. Naprawili Ci tego Buga?
-
no to po co se dodajesz wiadomości do znajomych? xD
-
Przez przypadek bo mi gre zlagowalo i sie nawciskało kilka rzeczy naraz... :(
Zna ktoś może sposób na usunięcie tego Buga??
-
mam podobny problem po wczorajszej zawieszcze strony glownej moje konto przestalo istniec nie moge wygenerowac nawet nowego hasla bo nie znaleziono nazwy uzytkownika:(:(:(
-
Szczerze wam powiem że Ciesze się ze macie takie same problemy z tym bugiem. Bo może teraz zostanie ten problem zauwazony^^ Bo ja czekam 4dzien i support nawet nie łaska odpisac także zapomnijcie że przez tydzien wejdziecie na konto i największy żal mi tego że ni jestem graczem z 3lvl tylko z 16lvl i duzo surowców mi przepada^^
-
No właśnie ja też z 16lvl, też do nich pisałem ale nikt nie odpisuje. A przyczynę problemu znamy, to powinni szybciej go rozwiązać.... ;(
-
Powiem Ci tak. Specjalnie założyłem nowe konto (złamałem regulamin bo multi konto jest zabronione), jednak załozyłem je, poświeciłem pół dnia, wykonywałem czynnosci które robiłem na koncie głównym tylko po to żeby dojsc do tego jak ten bug sie uaktywnia. Napisałem do supportu wszystko, podałem im na tacy ten bug i co? Gówno. Olali mnie jak kaŻdego innego gracz i tłumaczenie moderatora wczoraj w grze że support ma 8 tys maili na dzięn nic mnie nie obchodzi bo jesli ktoś umie doić kase z użytkowników poprzez Sklep to niech wywiazują się z pracy swojej i obejma opieka ludzi którzy maja problemy! A firma ta prezentuje poziom tragicznie nieudolnych ludzi. Skoro maja 8 tys maili na dzien to moze trzeba było nie wypuszcząć open bety skoro gra ma tyle błedów? ale nie... lepiej zrobić open bete i hapac kase ze sklepu bo tylko to sie liczy. Jednym słowem porazka nie firma
-
czego się spodziewasz po ubi soft to przecież mistrzowie w wyłudzaniu kasy od graczy
aa i dopisuje się do listy osób z tym problemem
z tym że ja dodałem przyjaciela z z globalnego
-
Mam ten sam problem, jednakże inaczej go wywołałem... jak zwał tak zwał. Od wczoraj nie mam dostępu do swojego miasteczka a surowce i konkuręcja ucieka.
pozdrawiam
-
Może w końcu coś się ruszy. Coraz więcej nas jest :(
-
Wkońcu temat ruszył! Mam nadzieje że ADMIN zgłosi do supportu że jest to problem powazny i nie dotyczy jednej osoby. Ja jako jednostka zrobiłem wszystko co mogłem i nawet sam im podałem co spowodowało ten bład i nic nadal nie zrobili ADMIN prosze o pomoc w imieniu graczy i zgłoszenie tego osobiście bo wierze ze przyspieszy to cały proceder
-
Błędy krytyczne powinno się naprawiąc w tempie natychmiastowym, bo jednak jesteśmy teraz zablokowani.. nie wiem jak Wy ale ja zainwestowałem już realną kase więc jestem podwójnie zażenowany.
-
Ja na całe szczęcie realnej kasy nie wydałem.. i powiem wam szczerze ze nie wydam nigdy realnej kasy na tą grę bo.. poprostu szkoda^^ kasa przepada praktycznie także biznes po ch**u
-
Ja w kilku innych grach inwestowałem sporo kasy, i problemów nie było. Ale tu jeszcze na szczęścnie nie zdążyłem przelać ;)
-
Wydaje mi się, że poczekamy do czwartu na reset, jednakże ja sobie daruję już przygode. Wbiłem 18 poziom miałem nadzieje na więcej a straciłem czas ;]
-
I tym oto optymistycznym akcentem zostaliśmy osrani rzadkim gównem:) Amen
-
Zagląda czasem na forum admin, albo chociarz jakiś MOD?
-
EDIT:
Ale cwaniaki... Błąd usunęli, bo nie można już dodawać systemu (wiadomości) do znajomych, tak więc gracze już się na to nie natną, ale konta nie naprawili.
Nawet na maila nie chce im się odpisać.
A w dupie z takim supportem.
-
Troche szkoda.. minęło już 24 godzin a ani śladu po odpowiedzi z supportu chociażby typu.. przepraszamy bleble :(
Myślę, że otrzymamy jakąś rekompensatę za to czekanie.
-
Mhhh cóż mogę powiedzieć...Powtórzę znów aby was uradować że ja czekam już 4 dni na odpowiedź supportu więc głowa do góry:) haha
-
Zajmie się ktoś kiedyś tym problemem??? Czy nie bo po co?????????????:mad::mad::mad:
EDIT
Wreszcie działa!
-
-
Nie. Ja tak dalej mam ;/ jedyna poprawa jest to ze chat mi sie zaladowal ;/