-
Mail z kodem do bety
Witam, dostałem maila w którym powinien się znajdować kod do bety, ale niestety nie zawierał żadnego, a jedynie plain tekst o treści:
"Cieszymy sie, ze zdecydowales sie zagrac w “The Settlers Online”. Aby cieszyc sie wszystkimi korzysciami, prosimy o klikniecie tego linka w celu aktywacji swojego konta."
Nie działa linkowanie... co robić? nie mogę ponownie zażądać kodu :(
-
-
-
Jak widzę jest więcej osób które też mają ten problem.
-
-
-
Ja mam to samo :/ a już sie tak napaliłem na tą gre:(
-
No szkoda szkoda :D bo widzę fajnie się zapowiada po screenach, no i fakt że to dopiero beta też cieszy :))
-
-
-
A nie gralisie w tą ostanią czesć?? :) Ona wyglaa dokądnie tak samo :) Ps a Wie ktoś moze kiedy ? skończą sie testy i bedzie mozna normalnie pograć??
-
Ten sam problem - może jakaś odpowiedź ze strony administratorów? Byłoby miło
-
Ja miałam ten sam problem. Wysłałam im e-maila i zobaczymy czy pomoc techniczna odpowie
-
Kto nie może dostać klucz niech spróbuje... 25 tys jeszcze na pewno nie zostało rozdane.
http://www.cdaction.pl/seriale/The_Settlers_Online_BETA
Wystarczy się tylko zarejestrować.
Pozdrawiam.
-
Rzeczywiscie ja też sie zarejestrowałem na CD action i wysłali mi na meila kod aktywacyjny :) Działa wiec Pozdrawiam :)!!
-
Ja też mam problem z tym kodem. A dostaliście go w końcu ten kod??
-
-
tak ja dostałem po jakimś czasie na meila :)
-
Mam i ja, z tym że ja żadnego maila nie dostałem :/
bo nie miałem potwierdzonego adresu mailowego i co teraz ? :(
-
ten kod sam ma przyjsc po zarejstrowaniu sie na forum czy jak bo nic nie dostałem tylko potwierdzenie rejstracji na forum
-
-
no to ja też się przyłączę , u mnie też jest ten problem...
-
u mnie to samo :( Może ktoś z Adminów się odezwie? :/
-
To samo u mnie... ;( i jak tutaj grać
-
A czytaliście co napisałem 1 stronę temu ? zarejestrować się i klucz wam przyjdzie w mgnieniu oka, chyba że macie pocztę na wp to się nie dziwię że nie chcą przychodzić e-maile.
-
też mam ten problem... jedyne co przyszło mi do głowy to... może pogrzebać w źródle strony, żeby znaleźć ten link..ale nic z tego:(
-
Gra jest w fazie Closed Bety.
Alternatywny sposób, na zdobycie klucza.
Jak zdobyć klucz do bety, można przeczytać w temacie Klucz do CLOSED BETY - gdzie zdobyć.
-
Ale dlaczego mam się tam rejestrować, podawać swoje dane itp skoro zarejestrowałam się tutaj i zgodnie z zasadami powinnam dostać maila z kodem - dostałam maila, w którym linki do stron (forum, itd) nie działają
Cieszymy sie, ze zdecydowales sie zagrac w “The Settlers Online”. Aby cieszyc sie wszystkimi korzysciami, prosimy o klikniecie tego linka w celu aktywacji swojego konta. (ten link nie działa)
Z radoscia przedyskutujemy wszelkie twoje pytania lub sugestie, skorzystaj w tym celu z naszego forum.
Gdy aktywujesz juz swoje konto, mozesz wysylac dowolne zapytania do naszego zespolu wsparcia technicznego, korzystajac z odpowiedniego formularza na naszej stronie. Prosimy pamietac, ze mozemy odpowiadac jedynie na zapytania przeslane za posrednictwem tych formularzy."
Mamy nadzieję, że polubisz zabawę w osadników!
Twój zespół “The Settlers Online”
-
Dziękujemy za zgłoszenie problemu - postaram się dowiedzieć czegoś więcej o tych niedziałających linkach oraz kluczach beta.
-
Taki sam problem linki odsyłają mnie do mojej poczty
-
-
Dokladnie ten sam problem
-
Witam ja otrzymałem maila:
Cieszymy sie, ze zdecydowales sie zagrac w “The Settlers Online”. Aby cieszyc sie wszystkimi korzysciami, prosimy o klikniecie tego linka w celu aktywacji swojego konta.
Z radoscia przedyskutujemy wszelkie twoje pytania lub sugestie, skorzystaj w tym celu z naszego forum.
Gdy aktywujesz juz swoje konto, mozesz wysylac dowolne zapytania do naszego zespolu wsparcia technicznego, korzystajac z odpowiedniego formularza na naszej stronie. Prosimy pamietac, ze mozemy odpowiadac jedynie na zapytania przeslane za posrednictwem tych formularzy."
Mamy nadzieję, że polubisz zabawę w osadników!
Twój zespół “The Settlers Online”
Ale gdzie jest link który trzeba kliknąć
-
nie dostalem maila z beta key
-
Kiedy rozwiązanie tego problemu ?
-
Jakaś kiszka :(
Aktywowałem forum, ale kodu niet.
-
U mnie to samo.... zalozylem konto na cdaction, ale tam jakis blad i nie da sie aktywowac konta... ech cos w tej Polsce dziala w niedziele ? :P
-
-
-
Cóż, do mnie mail nie dotarł wcale... a poprosić ponownie się oczywiście nie da. Czyli grania nie będzie ;)