-
Konserwacja 27.03
Pani CM gdzie jest info o konserwacji w dniu dzisiejszym? Niemcy wiedzieli już wczoraj a my nie wiemy jeszcze nawet dziś? Dlaczego tak jest? Ja też Wam kiedyś zapłaciłam 50zł bo bardzo chciałam MSW, ale niemcy lepiej płacą a nas można olać i zostawić bez grama informacji?
Odrobina szacunku i kultury nikomu jeszcze nie zaszkodziła, ale jak widać dla Was to obce i nieznane słowa
-
Co racja to racja! Nie wiem czy mi sprzęt szwankuje, bo pasek u "króliczka" nie może do końca się naładować czy jest konserwa ... i teraz czekaj tatka latka :(
-
Doszli do wniosku po tylu latach sami powinniśmy wiedzieć kiedy jest konserwa, a pisanie od kiedy do kiedy też jest niebezpieczne :P
-
do ktorej ta konserwa? bo ja juz myslalem ze admin wylaczyl ipv6 i net wysiad dla niektorych stron
-
pomine fakt ze wlaczylem sobie obsa i stanice i wtrakcie mi wylaczyli bez zadnego info, to cos jak ja bez ostrzezenia przestalem im placic a gram dalej i robie ruch sieciowy
-
"Od kiedy" to jest bezpieczne ale "do kiedy" to już taki strzał w stopę trochę bo coraz częściej to się nie sprawdza. Wg naszych zachodnich sąsiadów konserwacja do godz.13 ale my już kombinujemy jak naprawić komputer żeby gra działała a to nie komputer tylko ta gra nie działa a my o tym nie wiemy.
Edit: Chris łączę się z Tobą w bólu, ja tez prawie kończyłam drwala z zamiarem odpalenia kolejnego skoro jest stanica i obserwa aktywne :)
-
czego wy od penelopy chcecie .. oni maja na wszystko czas , na naprawy , na informacje o naprawach itp itd , a gra ciagle lezy i kwiczy.... dziwie sie ze chce wa msie placic za takei cos
-
No planowana knserwacja albo planowa awaria- po co pisac komunikaty.
i obserwatorim poszło się ...........
-
Dear Settlers,
A game maintenance is scheduled for tomorrow, March 27th. During this time, the game will be unavailable.
Game Maintenance
Day: Wednesday, March 27th
Game Worlds: (1 - 3) Closed
Start: 27.03.2024 - Approx. 10:00 CET
End: 27.03.2024 - Approx. 13:00 CET
Adventures & Premium: Times will be extended.
This game hotfix will resolve the initial loading issue that affects a minority of players.
Thank you,
Your "Settlers Online" Team
-
lepiej od razu napisac 10 -22.. dzieki sasp za info ... mozesz spokojnie zastapic penelope na jej stanbowisku :) lepiej ci wychodzi funkcja CM