Znowy znikaja pudelka z pioniera z fragmentami gwiazd
u kogos tez tak jest czy tylko ja mam takiego pecha
Wersja do druku
Znowy znikaja pudelka z pioniera z fragmentami gwiazd
u kogos tez tak jest czy tylko ja mam takiego pecha
u mnie właśnie dwa się nie otworzyły, postanowiłam się przelogować i nie dosyć, że fragmentów z tych otwieranych nie było, to dwa pudełka które czekały na otwarcie, wyparowały.
Dzień dobry,
bardzo proszę o wyczyszczenie pamięci podręcznej, jeżeli to nie pomoże proszę o kontakt z naszą pomocą techniczna.
Spokojnych Świąt!
BB_Penelopa
Pudełka się otwierają, lądują w gwieździe a potem przy dodaniu do magazynu, nie ma dźwięku i nie ma ich w magazynie ani w gwieździe. Odświeżenie, przelogowanie nie pomaga. Co zniknęło, to zniknęło. Dziś przepadło mi 650 fragmentów gwiazdy. I jak to przywrócić?
dajcie psokoj z tym pionierem ,, wprowadzili bubel i kaza pamiec czyscic ... paordia
Jedynym rozsądnym posunięciem na tym cudzie inżynierii informatycznej zwanej pionierem to poczekać aż zapali się na czerwono w księdze zadań i kliknąć ikonę kubła na śmieci... A wystarczyło skopiować rozwiązania z rudy obsydianu a nie jakieś pudełka z d...
U mnie to samo sie dzieje juz 2 albo 3 raz tym razem 1.2k krysztalow wyparowalo z paczek
Dzień dobry,
Opisany problem jest nam już znany i został przekazany naszym programistom do analizy. Niestety nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy poprawki zostaną wprowadzone do gry.
Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa