https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Drodzy Osadnicy,
Zapraszamy do podzielenia się opiniami na temat najnowszego Pamiętnika Dewelopera.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...rum_header.png
Drodzy Osadnicy,
Zapraszamy do podzielenia się opiniami na temat najnowszego Pamiętnika Dewelopera.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
bb nei zawiodla jak co rok ujedno to sam owielka nuda , i pare bzdur dodatkowo... jak kopalnia tytanu na 5 lvl skoro juz dawn ojest dostepna na 7 ... brawooo
no tak samo z geologiem poszukiwaczem węgla jak już od dawna mamy manufakturę recyklingową brawo widocznie ci którzy układają nagrody i resztę w ogóle nie graja
Dla ulepszenia produkcji węgla lepsza byłaby niewyczerpywalna kopalnia węgla. Za, powiedzmy, 50k prezentów.
BB już chyba nigdy nie przestanie mnie szokować swoimi pomysłami.
Nowy budynek Zimowy Ogród po rozbudowaniu wyprodukuje 4 drzewa mahoniowe na 12h, oczywiście na różnych premiach i prestiżowej wyprodukuje trochę więcej.
Natomiast w dropie z Księżniczki, którą się zrobi w 1h w evencie zasoby x 3 na Premium dostaniesz 45k drzewa mahoniowego.
Drzewa mahoniowego mamy pełne magazyny, aż się mam wylewa do gwiazdy.
Jaki sens ma ten budynek ?
od dekady grasz i takie pytania zadajesz ? :)
Przeciez przynajmniej od 6-7 lat wiadomo, ze wszystko co dodaja w eventach opiera sie na tym, ze ktos w przerwie na kawe poswieci 10 min na zrobienie losowej kombinacji dostepnych atrybutow i potem robia z tego budynek albo generala.
Myslec nad tym nikt nie bedzie, bo za myslenie placa im w innych projektach (jesli w ogole).
ale za to jaka oszczednosc kasy ... od lat nic nowego nie wymyslili kopiuja w kolko jedno to samo ... do takich drobiazgow to tam pewnie 1 piekarz i 1 murarz wystarczy zamiast calej bandy programistow
no i sporo przedszkolaków z łapanki
Ja zadowolony
Event taki sam jak zwykle czyli nijaki, w tym roku poszli po bandzie i ciekawsze rzeczy jak Mikołajka czy Manufka wegla upchneli w paczkach gdzie prawie sama tandeta
A opis ze rezydka na full up potrzebuje ponad 4k prezentów to ktoś chyba za duzo mleka sie opił i takie bzdury wymyśla
Cała reszta tzw nowosci to nieporozumienie - może dla swiezaków to jakas radośc.