Dziś znowu nie mogę sie zalogować - na Facebooku widzę ze jeszcze kilka osób tez ma problem - wczoraj była konserwacja i zamiast lepiej jest gorzej. Czy tylko wybrańcy mają problemy czy nikt nie może sie zalogować?
Wersja do druku
Dziś znowu nie mogę sie zalogować - na Facebooku widzę ze jeszcze kilka osób tez ma problem - wczoraj była konserwacja i zamiast lepiej jest gorzej. Czy tylko wybrańcy mają problemy czy nikt nie może sie zalogować?
Wczoraj tez grałem. Dziś nie mogę się zalogować.
Wczoraj OK. Dzisiaj lipa. Problemy z zalogowaniem to norma. Sztuką jest jak gra działa sprawnie.
Też nie mogę się zalogować.
Dzień dobry,
Na stronie głównej widnieje informacja. Chcielibyśmy poinformować, że 26 lipca od około 08:00 czasu polskiego do około 18:00 czasu polskiego odbędzie się aktualizacja.
Podczas aktualizacji gra będzie niedostępna. Czas Przygód i Premium zostanie przedłużony. Zmiany w grze zostaną wkrótce udostępnione.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
czyli konserwa konserwy......... :( szkoda ze info jest po czasie no ale widac trzeba sie wyspac..... brawo za szacunek dla graczy
Jak odpala grę obliczę starty w wydobuciu :) bo bufy napewno spadna przy takiej powaznej aktualizacji :D
u mnie to samo , brak wejścia do gry. to staje się już nudne, co tydzień to samo.
Co w przypadku gdy ktoś chce sobie wrzucić premię 400% na godzinę przed na hołdzie introligatora i nie może bo ".........". czy takie straty też będą rekompensowane ???
BRAWO penelopa
Czy skasowany wpis był wulgarny czy naruszał regulamin? podaj publicznie na forum powód skasowania.
... nie był dla ciebie wygodny ... prawda? - poruszał antydatowania jak to robiłas już wczesniej
jednak te cm przed twoim nickiem nie oznacza community managera tylko cos innego... każdy z graczy rozwinie to inaczej...