-
Złota wieża
Cześć,,,
Chciałem aby była możliwość podniesienia złotej wieży na lvl 6. koszta do zwiększenia lvl zaczynały by się od 25k,50k,100k,150k,200k,250k,300k...
Surowiec można by było zacząć np od broni :) zwykłych lub tych na kolonie co się robi w zbrojowni, handel by troszeczkę ożył :) bo troszkę tak lipnie wygląda budynek na 1 lvl :P a produkcją by się monet zwiększyła ;) zawsze to jakiś plus moim zdaniem czekam na wasze decyzję... :confused:
https://zapodaj.net/images/35a5517d5cb01.png
-
-
Ożywiło co?
Przecież wiekszość może sobie praktycznie każdy towar wyciągnąć z gwiazdy w ilościach milionowych.
Handel ożyje na Halloween, ewentualnie wcześniej na event rocznicowy.
Co do upg spoko, dużo miejsca zajmuje wieża jakby produkowała ciut więcej by nie zaszkodziło, GWIAZDA CZEKA
-
set2 ja na np nie mam takowych broni ;) jak i pewnie większość graczy, co nie robi takowych przygód ^^ coś byś pewnie sprzedał :P
-
Przydałoby się by można podnieść do 6 lvl wieżę ... Magazyny mamy raczej zawalone ... No i gwiazda też pęka od klamotów... Troszke więcej monet w produkcji przydałoby się... !!! Oby BB nie przesadziło z kosztami ... Pozdro :)
-
a ja bym dodał że wszystkie budynki powinny mieć mozliwość up a szczególnie urodzinowa siedziba osadników na 20 osadników.
-
Byle po upie nadal była złota a nie ZIELONA
-
to by była złoto-błyszcząca ;)
-
Super pomysl,wiea pajeczynami zarasta :-)
-
Ta.. normalne ,że każdy by chciał.. tylko nikt nie myśli jaki to ma wpływ na inflacje. Ceny i tak wiele wzrosły w porównaniu do tego co było parę lat temu. Głównie przez wieże.