WITAM
Jestem stalym bywalcem 53 lvl ale nie zawsze mam dostep przez stale lacze Czy można cos zrobić by to szybciej się ladowalo?
dzs 2 godziny czekałem :(
User
Wersja do druku
WITAM
Jestem stalym bywalcem 53 lvl ale nie zawsze mam dostep przez stale lacze Czy można cos zrobić by to szybciej się ladowalo?
dzs 2 godziny czekałem :(
User
Poszukaj winy po swojej stronie, stałe łącze to nie wszystko.
Witaj!
Dwie godziny to faktycznie niewyobrażalnine długo. W jakich sytuacjach to się dzieje?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Błyskawiczne logowanie przetestowalam na wakacjach z dala od wielkich i mniejszych miast, wina Twojego netu albo sprzetu.
Jest problem, konserwa była i oczywiście nie można wbić na konto,loguje się normalnie a potem tylko biały ekran jak żyć Penelopo :mad:
Witaj!
Jak żyć? Pięknie żyć! :)
Jeżei chodzi o białą stronę - warto w ramach testów spróbować uruchomić grę na przeglądarce Chrome w nowym oknie w trybie incognito bez uruchamiania dodatkowych zakładek w tym oknie. Pozwoli to sprawdzić, czy za problem nie odpowiadają ustawienia przeglądarki.
Jeżeli to nie pomoże, najlepiej skontaktować się z naszą pomocą techniczną. Formularz kontaktowy znajdziesz na stronie: https://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
w trybie incognito się otwiera tylko za każdym razem prosi o pozwolenie aby odpalić adobe coś jest nie tak
Oczywiście - BB walczy z Adblockiem - po dodatniu strony do wyjątków problem mija.
polecam uzywac innych przegladarek niz ff, quantum czy chrome