konserwacja w której nic nie zrobiono przyniosła efekt w postaci mega lagów - przemieszczanie się między wyspami - 1-5 minut, nawet oferty akceptowane zwraca :)
Wersja do druku
konserwacja w której nic nie zrobiono przyniosła efekt w postaci mega lagów - przemieszczanie się między wyspami - 1-5 minut, nawet oferty akceptowane zwraca :)
z przygodami to samo... o blokach nie wspomne... na 7h serwery wylaczyli tylko po to, by cos znowu zepsuc :-)
Po relogu nie mogę się zalogować ,przed relogiem nie wchodziły premie a wchodzenie na wyspy znajomych graniczyło z cudem,masakra odechciewa się grać :(((
po po po po po po po pojechane jak zwykle :D
Dekoz bardzo proszę o zgłoszenie sprawy do supportu, najlepiej bezpośrednio na adres .....
nic nie zgłoszę bo gołębie takich lagów dostały że wiadomości nie doręczą
Co jest znowu? Relog zrobiłam bo nie mogłam wejść do przygody a po relogu nie moge wejśc do gry, fajna zabawa.
Spoko, po 15 pewnie już nie pracują niebiescy specjaliści. :D
Co tam lagi, mnie gra wczytuje się i nie może się wczytać... zresztą jak widać na stronie głównej, w końcu to naprawią, jutro znów konserwacja od 8-12 :P
W realu XXI wiek a w settlersach średniowiecze ,gratki dla supportu jeszcze trochę i nikogo tu nie będzie :((