-
Sortowanie w gwieździe
Temat zdaje się jest znany od testowego ale BB nic nie zrobiło.
Sortowanie jest skopane i tyle.
Do poprawki.
Nie wiem co to znaczy "domyślnie", nie pamiętam również kolejności kupowania specjalistów ale według nazwy czy typu nijak nie działa poprawnie.
Dość powiedzieć, że jak bym nie ustawił sortowania nie jestem w stanie ustawić 2 majorów obok siebie.
-
Witam!
Proszę o dokładny opis tego, co Ci przeszkadza w nowej funkcji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
moich wymaksowanych geologów nazwałem 1,2,3... i w sortowaniu domyślnym są pierwsi. może to też pomoże przy gienkach.
-
ja chciałabym, aby w każdej przegrodzie można było wybierać odmienny klucz, zależnie od potrzeb, np. specjaliści wg typu, premie wg. nazwy.
-
Spodziewałam się iż "major" będzie kolo "majora", "żniwiarz" koło "żniwiarza" itd Typ specjalisty niby ten sam Ikona specjalistów się nie różni, także nie widzę różnicy w działaniu. A jednak sortowanie według typu inne.
-
Nie zrobiłem rzeczy niezbędnej żeby to zadziałało znaczy się reloga.
Działa prawie dobrze aczkolwiek dalej nie wiem dlaczego na przykład Geolog sumienny jest po Geologu wolnym (w/g nazw).
Jak wrócą poszukiwacze spróbuję skończyć to po swojemu.
Reszty sortowań nie ogarniam i nie zamierzam z nich korzystać.
-
Zmiana nazwy generałów też nie zmienia ich kolejności nawet gdy wybieramy sortowanie po nazwie.
-
http://i68.tinypic.com/2dkhdu8.png
przykład sortowania po typie (obok po nazwie najbardziej przydatny rodzaj sortowania).
Wylogowanie / zalogowanie nie pomaga.
Znajomy miał podobnie z majorami, ale po wylogowaniu i zalogowaniu sortowanie zadziałało.
-
Witam!
Bardzo dziękuję za wszystkie wpisy.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
-
Nie ma możliwości zmiany nazwy ostatnio kupionego MSW (z eventu wielkanocnego)