a mój pomysł jest taki
ci co zaczęli grać później nigdy nie będą mieli tylu samo generałów MSW co ci co grają od początku
a może graja więcej niż oni.
np. po skończeniu 50 albo 60 lvl mogli ich nabyć nawet u kupca
Wersja do druku
a mój pomysł jest taki
ci co zaczęli grać później nigdy nie będą mieli tylu samo generałów MSW co ci co grają od początku
a może graja więcej niż oni.
np. po skończeniu 50 albo 60 lvl mogli ich nabyć nawet u kupca
I tak ma być.
Gdyby mowa była mieć a nie mieć to co innego, ale to, że gracze z dłuższym stażem mają więcej od graczy z krótszym to normalne i sprawiedliwe.
Jak dla mnie.
Przecież jest MSW u kupca więc nie wiem w czym problem. Ubolewanie nad graczami, którzy zaczęli grać w 2015, że nie mają od początku wszystkiego. A co z tymi, który mają konta od 2012 ale mieli np roczną przerwę i są w plecy parę eventów - czemu nad nimi się nie użalamy? Ja też bym chciała wszystkie rzeczy jakie mi odpadły z Halloween 2012, Gwiazdki 2012 i Wielkanocy 2013 ale co poradzić?
Rosadamascena to proste gienków najbardziej brak. W ewentach o ile pamiętam były budynki większość z nich masz za klejki i to w dodatku bez limitu. Nikt tu nie pisał że od samego początku nowy gracz będzie mógł ich dokupić po ewencie tylko po spełnieniu warunku wbicia 50-60lvlu więc ze spokojem masz 6-12 miesięcy aktywnej gry która i tak większość zniechęci w dodatku temat ceny nie jest nigdzie poruszony no ale sądzę że chodzi o realną walutę bo BB by ak z łaski nie dała czegoś tak przydatnego o ale to takie moje rozumienie tekstu i sytuacji
To Ci napisała, że możesz MSW u kupca kupić.
I paru innych generałów jak Ci brak też.
Dobra, bawimy się w upór maniaka to ok :) co z ludźmi, którzy grali od 2012 ale w 2015 mieli przerwę i są w plecy 2 msw? Teraz wrócili, mają już 55+. Dlaczego oni mają nie dostać msw? Poza tym to wszystko byłoby nie fair wobec ludzi, którzy od 3-4 lat są codziennie aktywni i to co mają to efekt godzin gry.
Co do cen dropów to hmm... od paru miesięcy nie mam weny do przygód więc chciałabym żeby ceny spadły bo mogłabym kupić więcej za tą samą kwotę ;)