NIe mogę dostać się do gry, wyświetla się:
"ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych, prosimy spróbować później"
Później to kiedy, od godziny próbuje i nic, też tak macie?
Wersja do druku
NIe mogę dostać się do gry, wyświetla się:
"ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych, prosimy spróbować później"
Później to kiedy, od godziny próbuje i nic, też tak macie?
ta, sporadycznie od kilku dni, głównie przy próbie logowania wieczorem
Witam.
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
By nie tworzyć nowego tematu
"Drodzy Gracze,
Z radością informujemy Was o ogromnej zmianie:
Nie będzie więcej cotygodniowych konserwacji
Od teraz nie będzie już cotygodniowych przerw w grze!
Stary dobry Pracownik przeszedł na emeryturę i wróci raz na jakiś czas: W czasie wgrywania specjalnych skryptów i aktualizacji gry.
Poszczególne skrypty będą ruszać każdego dnia około 2 CET podczas działania gry, zamiast cotygodniowej przerwy konserwacyjnej.
Nowy czas wdrożenia gry
Od tej chwili pojawi się nowy przedział czasowy, podczas którego gra będzie aktualizowana. Dokładny czas podamy w ogłoszeniu, 1 dzień przed jednak pamiętajcie o tym, iż aktualizacje będą odbywały się około godziny 08:00 - 12:00 CET
Mamy nadzieję, że będziecie cieszyć się grą bez przerw technicznych!
Wasz zespół "The Settlers Online"
Zaś dziś nie mogę się zalogować bo
"
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
Cel: Poprawki w celu zmniejszenia liczby stref zamkniętych
Data: Czwartek, 4 lutego
Start: 8:00 rano, czasu polskiego
Koniec: 12:00, czasu polskiego
Czas przygód i Premium: zostanie przedłużony"
Pytanie.
No to będą przerwy w grach? Ja się nie mogę zalogować, choć według pierwszej informacji raczej taka możliwość jest.
Przerwa konserwacyjna w nocy była i super bo raczej w nocy śpię a nie gram. No chyba, że jestem w mniejszości :)
Mam możliwość wejść do gry rano, a w wypadku 8-12 to teraz sobie mogę dopiero wieczorem wejść :)
Właśnie jestem przeogromnie radosna, że nie ma już tych okropnych cotygodniowych konserwacji w godzinach kiedy spałam.
Obstawiam że teraz co tydzień będą robić "aktualizacje" trwające pół dnia, po prostu przenieśli konserwacje z nocy na dzień.
tez mam problem z zalogowaniem się- 0 7:00 było wszystko oki teraz kicha :)
serio ktoś myślał że teraz gra będzie zawsze online? lol
konserwacje w nocy były dobre bo wtedy tak nie przeszkadzały
Shadow_mk to niech nie piszą, że teraz nie będzie przerw w grze
ale oni nie napisali ze nie bedzie przerw :D tylko ze w dawnej formie im sie znudzilo chca spac w nocy i nie beda robili tego w nocy bo im wygodniej w dzien pozatym oszczednosc na dodawaniu premium bo tak co tydzien musieli dodac po te 8 h a teraz to jak im sie zechce zrobic konserwacje (czytaj aktualizacje) to moze zrobia zeby gra deczko sie przeczyscila i szybciej chodzila i dodadza pewnie te 4 h zaplanowane a jak sie nie bedzie chcialo to nie zrobia bedzie mulilo i nic nie dodadza xD