-
Problem z logowaniem
Witam
Czy ktoś ma problemy z logowaniem? Mniej więcej od 18.30 mój brat nie może się zalogować na swoje konto aż do tej pory. A żeby było śmieszniej chce kupić klejnoty które są dziś w promocji na co nie ma przynajmniej w tym momencie szans z powodu w/w problemu. Co w takiej sytuacji jak do końca trwania promocji nie będzie można się zalogować z powodu problemów technicznych po stronie bb i kupić klejnotów? Dadzą taką możliwość zainteresowanym osobom np. jutro?
-
-
No to co w takiej sytuacji zrobić? Bo jak nie można się zalogować i nie uda się do 23 to po promocji. Następna taka pewnie za rok
-
Kumpel też nie może się zalogować od 18, na szczęście kupił klej wcześniej.
-
A co z tymi, co włączyli premium ?
Pewnie też nie dostaną za swoje straty żadnej rekompensaty.
Ja się po kilku próbach zalogowałem. Co z tego gra się nie chce załadować.
-
Czyli wiadomo że problem nie jest jednostkowy w dniu dzisiejszym. Ale dalej nie wiadomo co z promocyjnym zakupem klejnotów w przypadku niemożliwości zalogowania się nie z winny użytkownika. Może znajdzie się ktoś z bb i odpowie na to pytanie?
-
ja tez nie mogę sie zalogować "Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie".
-
Dokładnie taki sam komunikat ma mój brat. On nawet na forum nie może nic napisać bo nie jest zalogowany.
-
Znowu cos sie popsulo :(
Jestem zalogowany od dawna i gra dziala ale strony glownej nie moge otworzyc
-
Czyli coś grubszego padło. Mnie tylko interesuje zakup tych promocyjnych klejnotów. Jak bb to rozwiąże w takiej sytuacji bo to przecież nie wina nas graczy tym bardziej że chcemy wydać pieniądze.