Przydałby się bo zawsze oszczędzasz patent budowlany, no i dałoby się go przenosić co jest normanlie niezbędne
do tego są dwa takie magazyny w grze
kto jest za, i gdzie jest BB jak potrzebujesz.
edit:// czy ktoś mógłby poprawić literówkę w ankiecie
Wersja do druku
Przydałby się bo zawsze oszczędzasz patent budowlany, no i dałoby się go przenosić co jest normanlie niezbędne
do tego są dwa takie magazyny w grze
kto jest za, i gdzie jest BB jak potrzebujesz.
edit:// czy ktoś mógłby poprawić literówkę w ankiecie
Pewnie za klejnoty by go dali (bez patentowy).
W starym magazynie to sie robi już tylko ludzi ewentualnie pakiety Ci ci robią kolonie, bo co innego lepiej jest robić w nowym. I przynajmniej u mnie stary zarósł kurzem już jakiś czas temu, w ogóle go nie używam. Więc kolejny raczej jest zbędny.
no tak ale właśnie chodzi o to że Magazyn Prowianty [ten co jest w grze] i SpecjalnyMagazyn Prowianty mógłby służyć za magazyn.
nie chodzi o nowy budynek ale o włączenie takiej opcji - podejrzewam że da się to zrobić w grze
coś mało osób się wypowiedziało
Chodzi o dodatkowa powierzchnie magazynowa czy mozliwosc zajmowania sektora magazynem prowiantu ?
W obu przypadkach zabawa niewarta swieczki szczegolnie jesli sie wezmie pod uwage dodatkowe komplikowanie UI opcjami dostepu do ilosci surowcow itp i potencjalne bledy z tym zwiazane...
Jak dla mnie nie ma co kombinować. Jak masz za mało miejsca na surki to dokup sobie ulepszony magazyn i tak pożongluj budynkami żeby się zmieścił. Magazyny prowiantu to magazyny prowiantu. Nie ma co zmieniać ich funkcji bo czasem jednak korzysta się z obu. Na dodatek przecież nie każdy nowicjusz ma SMP, większość musi sobie jednak radzić tylko ze zwykłym. A ci co mają SMP i jeszcze wydali surowce lub klejnoty na receptury do niego raczej nie będą chcieli teraz zamieniać go na zwyczajny magazyn.
w sumie to was rozumiem ale pomysł opiewał tylko i wyłącznie na udzieleni możliwości stawiania budynków przy magazynie prowiantu i specjalnym magazynie prowiantu, aby mogli zanosić do niego surowce - myślałem że to będzie programowalne i dość proste...
natomiast nie myślałem o dodawaniu tam interfejsu zwykłego magazynu.
Aha.