-
premia
Wysłałem do suportu propozycję na nową premię, ale Was też postanowiłem, że zapytam. Tą premię tworzyło by się w magazynie prowiantu, wytworzenie 1 takiej premii zajęłoby 2 godziny, kosztowałaby 500 mięsa, 1000 chleba, 1500 ryb, działała by na 24 godziny, a jakby Ci ją znajomy dał to na 32 godziny, budynek który podlega premii działał by 4 razy szybciej. Mam nadzieję że będziecie na TAK. Pozdrawiam,
Tomek2711
-
Jakby znajomy rzuci to 36h:)
Pozatym torba dalej lepsza bo dziala 96h czyli 4 dni...
-
A jesteś na TAK czy na NIE?
-
Ja zawsze jestem na tak jesli komus pomoze dany pomysl:)
-
-
Jakby torbę mógł znajomy wrzucać to miodzio by było, a że nie można no cóż tak jest i chyba będzie dalej!
Jestem na TAK tylko inne proporcje surek na premkę i czas mniejszy, 2h nikomu się nie będzie tyle chciało czekać na nią
-
Ale np. półmisek ryb znajomy może Ci dać.
-
-
Totalny bezsens - może od razu lepiej za 1000 wody i żeby działała przez 7 dni razy 10 na budynek?? Gra nie ma być łatwiejsza tylko ciekawsza - jedno z drugim się wyklucza. Wystarczy zobaczyć co się stało jak ogólnodostępne stały się premie x3 - jaka jest inflacja - co się stało z wartością monety - stanowczo na nie jestem.
-
A jak ktoś nie będzie w grze 1 dzień to co ma zrobić, a chce żeby ten budynek działał kilka razy szybciej to co?