-
Ludność
Jest chyba jakiś problem ze wskazaniem ludności.
Właśnie się zalogowałem i mam zero ludności - bezrobotnych.
Coś nie tak, skoro ostatni raz logowałem się jakąś godzinę przed rozpoczęciem konserwacji i zostawiłem przynajmniej kilkunastu ludków wolnych.
-
Przed chwilą dodałem ludków z gwiazdy [20szt.], ale populacja się nie zwiększyła. Nadal jest zero :(
-
-
No chyba nie tylko ze wskazaniami.
Ja miałem chyba ponad 100 wolnych a dzisiaj mam 0, populacja nie przyrasta, ponadto dodaje ludzi z gwiazdy i nadal 0.
-
Pisał już ktoś z was do władzy najwyższej ?
-
Populacja się nie zwiększa, zarówno "naturalnie", jak i poprzez szkółki i dodawanie z gwiazdy.
Cały czas jest zero.
-
ja też mam ten sam problem brak ludności :( kolejna wpadka :(((
-
Druga sprawa, to zauważyłem, że nowo wybudowane budynki [studnie, kopalnie], nie "krzyczą", że nie ma w nich pracownika.
Pomyłka, to akurat działa, dopiero po chwili.
-
Ja tak samo mam ludność 0 nie da się ani zwiększyć ani zmniejszyć masakra. Wybudujesz kopalnie i osadnik do niej nie idzie. A jeszcze wczoraj miałem ludności koło 60.
-
Ludziki "wracają" a nowo-wybudowane budynki zaczynają pracować jak zniszczycie jakiś swój budynek - ja zniszczyłam tartak iglasty lv.3, a znajomy lv.2 i ludność nam się pojawiła, a kopalnie bez wykrzyknika zaczęły od razu pracować.
Wydaje mi się, że problem pojawia się wtedy jak do osady dodany zostanie jakiś ludzik - licznik osadników się wtedy "przekręca" i "blokuje", pojawia się 0. Zniszczenie budynku/kopalni tak jakby restartuje ten błąd i liczba ludności jest wtedy poprawna.