-
Wejscie do przygody
Zaczalem Zdrajcow przed konserwa - zdazylem wyslac gienkow.
Po konserwie nie moge wejsc do przygody, ciagle komunikat: "w tym obszarze wystapil blad, prosimy sprobowac ponownie" i wywala mnie z gry. Dzieje sie tak na kazdej z glownych przegladarek, takze po wyczyszczeniu ciastek i cache.
Jakis pomysl co zrobic?
-
napisz do supportu, prawdopodobnie oddadzą ci przygodę lub klejnoty (bo w kupcu tylko za klej to jest)
A obecna przygodę anuluj
-
Ma ktoś problem z wejściem do gry po konserwie?
-
Mam ten sam problem. Zaczęłam przygodę przed popołudniową konserwą, niewiele zostało do końca, a teraz nie mogę na nią wejść:(
-
niestety, nie da anulowac tej przygody, pojawia sie ten sam komunikat i wywala z gry, wiec pozamiatane..
-
Piszę z supportem od trzech dni, żadnej pomocy.
Dziś ok 18.00 przygoda się zakończyła, zniknęła z księgi zadań, a wraz z nią zniknęło wojsko, 2 gienków i major :/
-
Mam ten sam problem.
Ani wejść ani anulować. Dobrze, że teraz chociaż na wyspę można wejść. A nie jak ostatnio.
A super rozgarnięty support jak zawsze cache wyczyścić i będzie ok. A teraz to już nawet nie raczą odpowiedzieć bo przecież po co wszystko jest ok. Jak nie cache (czyli standardowa odpowiedz wysyłana z automatu) to już nie wiedzą bo informatycy są bladzi i sami nie wiedzą. A zresztą kto by się przejmował jednostkami.
I tak ten wątek usuną bo przecież prawda boli i takich rzeczy tu nie można pisać. Ta gra jest idealna przecież i tak ma być postrzegana bo kto kleje kupi jak co...
-
ja z kolei wiszę na dropie u koleżanki z gildii. Identyczne komunikaty a odpowiedzi z supportu nie ma już 3 razy do nich pisałem. Ale odpowiedzi do dziś ani śladu może macie jakiś pomysł gdzie można to dalej zgłosić? Uważam że należy pominąć support i napisać wyżej. Będę szukał namiarów na właścicieli marki i kontaktu z nimi jak coś mi się uda ustalić nie omieszkam napisać:(
-
Minął następny dzień... Wojska nie ma, dwóch generałów - nie ma, major też nie wrócił :(
Support nie odpowiada...
A przy próbie rozpoczęcia nowej przygody pojawia się taki komunikat:
http://i43.tinypic.com/2dsnwjd.jpg
-
może to jest bezsensu co pisze, ale od dawien dawna, zrobiłem sobie założenie, żadnych przygód przed konserwą, jeśli nie daj boże jest konserwa nie zapowiedziana - cofam całe wojsko, wielokrotnie ludzie uznawali takie zachowanie za dziwne, ale jak teraz czytam co się tylu osobom porobiło z przygodami po konserwie, to tak sobie myślę, że w sumie to co robiłem i nadal robię, nie było pozbawione sensu.
teraz tylko czekać jak zaraz zrobią kolejną niezapowiedzianą konserwę, bo mają co poprawiać w tej grze po ostatnich poprawkach...