-
Biały ekran
Po zakończeniu dzisiejszej konserwacji moja gra polega na oglądaniu białego ekranu. Mogę się zalogować na stronie głównej ale po wydaniu polecenia "graj" wszystko z ekranu znika i "światłość widzę". Moje szczere podziękowania dla informatyków BB. Jeszcze około południa gra działała, ale dodatkową konserwą usprawniono mi ją.
W tym momencie następuje na widowni niesamowity aplauz.
-
Mi zaś wczytywanie się gry utyka na ekranie ładowania.
-
Wywalić Flasha z menadżera, nowa wersja flasha wysypuje się z ramki regularnie, Adobe zrobiło takie zabezpieczenia że jest niebezpiecznie.
Po wywaleniu Flasha kasowanie tymczasowych i restart przeglądarki.
-
Akiliana: miałem tak po rannej konserwacji, u mnie wystarczyło odświeżenie strony, sprawdź może zadziała jeśli nie to standardowo czyszczenie przeglądarki lub zmiana na inną.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
-
Super u mnie to i tak nie zadziałało.
Rano kolejna aktualizacja, ze nie mozna było grać. Teraz kolejny bug. I oni usuneli napis beta xD
@Up mam to samo na chrome, IE ( specjalnie odpalilem...), Firefox ( specjalnie sciagnalem)...
-
nie działa!
Nie ładuje się - dzięki za konserwację BB.
I co teraz ?
-
-
po załadowaniu pierwszego paska wskakuje drógi obraz i ładuje się drógi pasek i tyle.....wszelkie próby zmiany lub naprawy, aktualizacji przeglądarki zawiodły
-
-
tez nie moge dostac sie do gry zatrzymuje sie na ladowaniu-kreska dochodzi do konca i koniec