Wczoraj wieczorem (17.11.2013 - około 22:30) zapodałem u introligatora (poziom 3) produkcję księgi. Czas produkcji 1d 4h 0min. Loguję się dziś i co widzę u introligatora - czas pozostały do produkcji 1d 3h 21min. O oso hosi? Ktoś ma podobnie?
Wersja do druku
Wczoraj wieczorem (17.11.2013 - około 22:30) zapodałem u introligatora (poziom 3) produkcję księgi. Czas produkcji 1d 4h 0min. Loguję się dziś i co widzę u introligatora - czas pozostały do produkcji 1d 3h 21min. O oso hosi? Ktoś ma podobnie?
Wejdź we wladykę i odbierz zrobioną premię ;)
Cześć
Mam ten sam problem. Od ostatniej przerwy konserwacyjnej produkuje mi się ten sam manuskrypt. Za każdym razem jak się zaloguję do końca produkcji zostaje mi ok. 17 godzin :(((
mam podobnie - raz wchodzę i jest 7 godzin, potem wzrasta do 16 h...
pisałem do supportu, bez odpowiedzi na razie...
piszą, że trzeba odebrać premię u władyki, ale moja się już produkuje 6 dzień ze względu na upgrade ...
no to niestety, póki nie podniesiesz i jej nie odbierzesz introligator bedzie szalał
dzisiaj wrzuciłam klej i nie będę wyłączała kompa dopóki się nie zrobi manuskrypt. Zobaczymy czy to pomoże.
A swoją droga to denerwujące takie ignorowanie przez support, choćby krótki komunikat że wiedzą o problemie i działają a nie taka totalna olewka graczy
.
Mam ten sam problem 3-ci dzień się produkuje już miałem 2 godziny do końca a teraz znowu 23 godziny