-
Śnieg!
Witam ponownie ;) Mój wcześniejszy post został usunięty z powodu nadużycia koloru i wielkości czcionki :) To po co są takie opcje? Skoro nie można z ich korzystać ? A więc zacznę od tego : Jeśli Ci się nie podoba pomysł to po prostu się nie wypowiadaj.. Bo jakieś dziecinne mądrości są zbędne.. Chcieli byśmy wynegocjować prezent Świąteczny dla graczy w postaci ŚNIEGU na wyspie za free. Czemu mamy za niego płacić prezentami? Raz do roku administracja mogła by fundnąć coś takiego dla graczy. W większości gier online takie akcenty Świąteczne są wprowadzane za darmo. Nie wypada ciągle brać czasem trzeba coś dać ;) Pozdrawiam i Wesołych Świąt. :cool:
-
zastanawiam się czy gra chce zarobić czy stracić na forum przydało by się parę reklam i na stronie głównej także. Chcecie kasy to pozyskujcie ją z graczami a nie od graczy. Jak wy będziecie fer to i my będziemy.
-
-
Jestem wstanie współpracować z administracją wspomóc radami. Grałem w setki gier. Ta gra ma potencjał. Ale admini muszą z nami współpracować my razem tworzymy tą grę bez nas niema gry i bez adminów również proponuje współprace.
-
hmm pomyślmy w grze za free masz prezenty za free i mozesz je za free wymienić na śnieg... ja tu nie widzę kosztu. btw. po dłuższym czasie ta biel jest męcząca dla oczu i trochę denerwująca... przynajmniej dla mnie
-
Ja bym tego śniegu w obecnej wersji nie chciała, na testowym po 10 minutach zlikwidowałam, bo za bardzo daje po oczach, a budynki wydają się być takie same, więc trudno się ogarnąć na wyspie.
-
śnieg jest paskudny, ale jakby dali za free (co niby jest napisane jak sie logujesz do gry, ze każdy mial dostać) to z checia bym go sprzedał
-
a jak powrócić do normalnego wyglądu jak zlikwidować śnieg ??
-
Wyprodukuj 'Rozbłysk słońca' - koszt 1 rybka.
-
To ja bym dodał że przydało by się delikatnie zmodyfikowac śnieg ponieważ mapa jest strasznie nieczytelna przez jego opad ;) przydało by się np źródła surowców zostawić w takich kolorach jakie były oraz mniej modyfikowac budynki. Teraz to wygląda troszkę jakby ktoś mi wyłaczył kolory w grze (nie licząc zielonych drzew )