Tak wygląda przygoda którą własnie rozpocząłem;
Wersja do druku
Tak wygląda przygoda którą własnie rozpocząłem;
To chyba dobrze. Drop będzie ciekawy. :D
To teraz igrzyska smierci 3 co przezyje dostanie dropa
Opisany problem powinien ostatecznie zniknąć po najbliższej konserwacji, planujemy zwrócić przygody, których nie dało się wykonać przez ww. utrudnienie - więcej informacji pojawi się wkrótce, proszę o jeszcze trochę cierpliwości. :)
Dziś dostałem od BB "prezent" 300fragmentów map. Ale nie zmienia to faktu że przepadły mi zaproszenia do innych przygód i nadal tkwie w tej właśnie przygodzie.. co śmieszniejsze to za każdym razem gdy ktos odpali przygodę zegar przygody się resetuje i znów czas oczekiwania na zakończenie wydłuza sie do 9 dni.
No a w sprawie silosu cicho sza nadal:)
Pozdrawiam cały Team Supportu za świetna i zorganizowaną pracę;)
BB_xaar,
dnia 13 października zgłosiłem problem do Supportu w związku z przygodą Czarni Rycerze. Temat zapewne znasz, gdyż klonowałem swoje zgłoszenia (brak TICKET-ów), więc ciężko mnie nie zapamiętać. Dla przypomnienia wyspa była wolna od obozów do zniszczenia, brak możliwości anulowania przygody i "wproszenie" się 6 innych Graczy. Od tamtego czasu jestem zablokowany w zakresie robienia przygód więcej, niż jedoosobowych. W międzyczasie otrzymałem 300 mapek jako rekompensatę.
W dniu dzisiejszym miał minąć termin, po którym przygoda automatycznie powinna się zakończyć, niestety, lecz została jakimś cudem wydłuzona o kolejne 9 dni. Tak, dziewięć dni !!! Jako dowód zamieszczam screen pod nw. linkiem:
http://imageshack.us/a/img717/6114/czarni9dni.jpg
Odpisałem Supportowi do mojego pierwszego zgłoszenia w tej sprawie. Będę czekał na pomoc. Już 10 dni, w których nie mogę robić przygód dwu- i trzy- osobowych. Czy mam czekać kolejne 9 dni? To kpina, to lekceważenie z Waszej strony nas, graczy. Nie odpisujecie na problemy, nie wiadomo na czym się stoi.
Otworzyłem się z problemem na forum, no bo dotyczy ono problemów technicznych. Proszę i czekam na pomoc. Do Supportu napisałem. Piszę i tu.
Pozdrawiam,
AnTurek
A obozy zniszczyłeś? Jak tak, to zrób screen.,a jak nie to zniszcz i zrób screen.