-
smetarze
hej nie wiem czy już ktoś poruszył ten temat ale kicha jest zrobiona z tymi smetarzami. tak wychodzi ze mogę kupić tylko po trzy i nic więcej. dodaje kupić bo za materiały. a po wykończeniu znikają całkowicie. może troszkę sprawności. może być ze budujesz po 3 ale mogły by się pojawiać spowrotem do zakupu po zużyciu, a jeżeli nie to jaki sens z tym halloweenowym eventem? bo nawet zadania do zrobienia w pol godziny!!! dziękuje za wysłuchanie i mam nadzieje ze może się tym jakoś zajmiecie.
-
Jest tak jak jest ponieważ jakbys mogl dobudowywac smentarze to za dynie wykupilbys 3 silosy gienka 3 szkoly i jeszcze pewnie zombiakow z 20
za smieszne ilosci materialow a nie o to chyba chodzi?
-
wiadomo ze nie o to chodzi... chodzi o to ze jest za malo dyn, specjalnych budynkow do kupienia i zadan zwiazanych z eventem.... Ten caly event jest tak samo "straaaasznie fajny" jak ten caly trailer na glownej...
-
Cmentarze się wyczerpują i co dalej? Koniec zbierania albo płać drakońskie ceny za jedną dynie. Tymczasem fanty za dynie są jeszcze droższe. Jaki w tym sens? Przecież cmentarze i tak powoli tworzyły dynie. Ten event to porażka.
-
Nierozumiem was jak wam sie ten event nie podoba to wam sie ZADEN z tych co byly nie spodoba bo w kazdym byla ograniczona liczba itemow eventowych i w kazdym trzeba bylo dokupowac dynie jak sie chcialo wiecej przedmiotow z kupca.Co do trailera to nakrec lepszy to pewnie klejnoty dostaniesz :) i wtedy pogadamy hehe. Ale niestety niektorym zawsze zle i zawsze malo.Ciszcie sie tym co macie a nie narzekacie bo rownie dobrze moglo nie byc zadnego eventu
-
o to własnie chodzi żeby się trochę natrudzić a nie wiecznie sadzić pola a i tak z tych pól co są można wyciągnąć. Trzeba pokombinować - przyjąć jakąś strategię na czas eventu , podziałać na handlu wyczuć rynek i takie tam
-
Draxopix ... jak to zaden z tych co byly?? ja tylko mowie o evencie halloween ...
Porownaj hallowen do euro.... ile przygod i roznych bajerow za pilki bylo...
I nie chodzi mi ze w tym evencie jest malo dyn i ze nie moge czegos kupic bo mam 2 szkolki i tera zbieram na gienka....chodzi o to ze jest bardzo biedny ten event...
-
Przygody w euro zrobilem bodajże w 1 dzien przedmiotow moze i duzo bylo z czego z 10 flag :) a tak to sie liczyly tylko dogi i opactwa.Co do eventow to powiem ze tez bym wolal przygody ale to nie znaczy ze odrazu ten event to jest porażka jak niektorzy pisza.
Ps Zobacz jakie itemy beda na Boze narodzenie i za co beda prezenty bo zaloze sie ze i na ten nastepny event bedzie marudzenie hehe
-
to co Ci sie podoba w tym evencie ?? :D
-
dyń jest za mało tylko byśmy kupili dynie za diamenty ja z wyliczeń wychodze że skończe zbieranie dyń z cmentarza z łączną sumą 1,2k dyń... spx za rok kupie sobie generała:D