witam
znikła mi studnia która miałem na własność może tak być.
pozdro.
Wersja do druku
witam
znikła mi studnia która miałem na własność może tak być.
pozdro.
tak może tak byc. wszsytkie studnie i pola kupione za klejnoty sa jednorazowe
Może wiecej szczegółów? Czyli jaka to studnia i jak to się stało że znikła? - Była gdzieś zbudowana? Byłą w gwieździe ? ??
miałem studnie na własność gdy się woda w niej skończyła budowałem ja na nowo i tak w kółko aż do dzisiaj bo nie mam już tej studni znikła a była moja własnością chodzi o studnie co kupujesz za klejnoty i ma 6000 pojemności,jeśli tak ma być to jaki sens jest wydawać kasę na to ,dlaczego pisze akt własności jeśli jej już nie ma chore.
i mnie też !!!
Mam ten sam problem. Różnica polega tylko na tym , że nie kupowałem studni za klejnoty, tylko jakiś czas temu była ona rozdawana jako prezent za udział w testach. Do tej pory po wyczerpaniu się złoża w studni wracała ona do menu gwiazdy i mogła zostać ponownie wybudowana, dwa dni temu zniknęła całkowicie.
Wysłałem ticket do wspracia ale oczywiście cisza...
Po cichu "naprawili" ten błąd i usunęli nam studnię, którą wcześniej sprezentowali. Szczyt żenady.
Były już o tym wątki. Od razu mówię - w grze jest bug z tą studnią. I dopóty nie będzie naprawiony to na razie studni ni ma.
Jak tlumaczyl bodaj bbxaar , to ta studnia w chwili gdy ja otrzymalismy miala blad i z tad jej odnawianie sie . Blad ten mial byc usuniety , i miala byc po raz ostatni postawiona przed naprawa, ja sie o tym przekonam za kilka tysiecy wiader , ale mam nadzieje ze jej nie naprawili , bo mimo bledu byl - jest to fajny prezent od bb.
generalnie zarówno pola jak i studnie kupowane za klejnoty (tak samo jak te budowane za surowce) są jednorazowe, niezaleznie od tego co jest napisane. jesli chodzi o studnię za testy to ona też jest jednorazowa, a to że można z niej korzystac kilka razy było / jest błędem w grze, o którym od dawna wiadomo, że bb ma go naprawić