Cześć :)
Czy problem z podłączeniem się do gry mam tylko ja, czy to jakaś globalna sprawa?
Czytając forum odnoszę wrażenie, że wielu z Was normalnie sobie w tej chwili gra ;)
Wersja do druku
Cześć :)
Czy problem z podłączeniem się do gry mam tylko ja, czy to jakaś globalna sprawa?
Czytając forum odnoszę wrażenie, że wielu z Was normalnie sobie w tej chwili gra ;)
Tez nie moge sie polaczyc z gra. Wyskakuje mi komunikat:
Czy to sa ogolne problemy czy dotycza tylko mnie i kolegi wyzej?Cytat:
"Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online"
EDIT:
teraz mam cos takiego
Od dobrej godziny mam takie komunikaty :(Cytat:
"Niestety wystąpił błąd. Nasza sekcja techniczna czuwa. Spróbuj odświeżyć stronę, mamy nadzieję, że ten problem się nie powtórzy.
Zespół The Settlers Online"
a moze reset rutera , kompa itp , moze lacze masz zawalone, sprawdz na numion
potwierdzam mam ten sam problem :(
U mnie to samo dzisiaj :(
Skoro ten problem dotyczy większej liczby osob, w imieniu wszystkich prosił bym jakiegoś admina/moda o wypowiedzenie się w tej sprawie tzn. czy problem jest Wam znany, czy pracujecie nad nim, czy my użytkownicy coś powinniśmy zrobić aby problem został rozwiązany itp.
problem trwa od 2 godzin, mam to samo.
mam ten sam problem dzisiaj. najpierw problem z zalogowaniem się, gdy po kilku próbach udało się zalogować pojawia się komunikat: Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
z jakiej paki mi wyskakuje ze przerwa techniczna ????