Co za cyrk...
Wersja do druku
Co za cyrk...
obstawiam 100 monet ze temat dojdzie do 200 stron postów będzie to EWENEMENT NA SKALE ŚWIATOWA!!!!
istnieje tak hipoteza że jak się coś napisze na forum to zaraz można się zalogować. Sprawdzam...
Dziwne. Od ok. 30 minut próbowałem się zalogować. Po tym poście udało się w końcu dostać do gry
Za szybko pochwaliłem. na wyspe się dostałem ale do przygody już nie :(
Próbuje od 12 i nic. Coraz gorzej z tymi serwerami
U mnie wszystko od samego rana śmigało (poza krótkim 30 minutowym lagiem około 8:30^^).
Przestało niedługo po tym, jak Xaar napisał, że wszystko powinno już działać :) Od tamtej pory loguję się bez problemu, ale mapy przygody moje oczy nie uświadczą.
paranoja, pol godz probowalem sie zalogowac , 2 min gry i nastepne pol godz logowania
Bo masz się zalogować kupić klejnoty i wylogować :D.
Po co ci jakaś PRZYGODA?
Znowu wywala, już zalogować się nie da. Zanim mnie wywaliło lagi były tak ogromne, że nie dało się dodać żadnych kolejek. Kiedy w końcu naprawią ten serwer? Albo zróbcie 3 dni przerwy i postawcie wszystko na nowych serwerach (takich porządnych, a nie z biedronki za 5 zł).
Niezlych maja technikow. Jesli sie im nie powie to nawet nie wiedza, ze dzieje sie cos zlego. Jak juz sie zabiora za naprawe to po godzinie znowu wszystko sie sypie. Tylko pogratulowac profesjonalnej zalogi!