jesli klient, jest na Windows, to jak ma dzialac na Puffin
Wersja do druku
jesli klient, jest na Windows, to jak ma dzialac na Puffin
To że 10% graczy TSO ma problem z klientem nie oznacza od razu że gra umiera ;)
Skoro u większości graczy nowy system logowania działa to dlaczego u was nie? Może, tak odrobinkę może, wina za to że u was klient nie działa, leży po waszej stronie? Co? Nie wiem. Ja o stan swojego PC i laptopa dbam (oryginalny Win, aktualizacje na czasie itp) i u mnie było zero problemów z klientem.
Ja wiem że obecne rozwiązanie nie jest idealne, ja wiem że HTML5 jest o wiele lepszym rozwiązaniem, ale jest jak jest.
20 razy grę ładowałem i za każdym razem brak odpowiedzi
Jestem ciekaw co za BARAN wymyślił aby wdrażać te wszystkie poprawki w czasie Świątecznego eventu .W sumie to nie jest źle, u mnie przy okolo 20-30 odpaleniach raz się załącza.
BRAWO wy.
nie ruszac nic nie robic nie przelaczac zakladek i lapie po chwili
Bo teraz gra wymaga, by gracz miał 0,001% wiedzy,
jak się instaluje programy + radzenie sobie z tym, faktem.
Nie oceniaj graczy po tym że nie mogą się zalogować. Nie masz pojęcia jaka jest moja wiedza z zakresu informatyki czy znajomość sestemu. Nie ma dla mnie znaczenia czy używam windowsa czy linuxa. Gra od początku była przeglądarkowa i taka miała zostać.Były problemy z klientem na testowym ale nikt się nie spodziewał że nagle w dniu eventu nic nie zostanie poprawione. Od ponad roku mogli przystosować do HTML_5 i byłoby po problemie, gra nadal byłaby przeglądarkowa więc zainstalowany system nie miał by żadnego znaczenia. Mam system 32 bit-owy i nie che mi się go przeinstalowywać. Mam 2 płyty instalacyjne (legalne z kluczem) tylko komputer na 64 bit-ach może mieć ciężko. Więc jak widzisz żeby pograć musiał bym kupić nowy a to trochę przesada żeby dla gry w której ciągle są jakieś problemy wydawać 2k czy 3k realnej kasy.