ludzie co sie dzieja z ta grą???????????????????????????????????????????
Wersja do druku
ludzie co sie dzieja z ta grą???????????????????????????????????????????
Nie sądzę. Ja mam 39 lvl, do dziś rano nie miałem żadnych problemów z logowaniem (co najwyżej ostatnio wywalało mnie z gry przy wchodzeniu na przygody). Ale dziś czekam już od godziny (początkowo miało to trwać kilkanaście sekund, byłem 70-ty któryś), teraz jestem 24 z 1261 i podobno mam czekać jeszcze 48 minut.
Tak samo nie sądzę, żeby to była kwestia kupowania klejnotów, bo na koncie mam ich prawie 6000, a jak widać problem z logowaniem mam. Żeby było ciekawiej poprosiłem znajomą, żeby weszła na moją wyspę (bo jest zalogowana) i rzuciła mi parę koszy, ale mimo tego, że jest w grze na moją wyspę też wejść nie może... MASAKRA.
Mały update: jestem 15-ty, zostało mi podobno jeszcze 24 minuty... Bilety w kiosku kupuje się szybciej :D
Koszmar, nawet nie mogę powiedzieć ludziom w gildii, że mnie nie ma bo nie mogę się zalogować, zaraz mnie wyrzucą i tyle z tego będzie. Idę spać, bo jutro pobudka i do pracy, i nara, po południu pewnie i tak nie będzie miejsca w grze ;/;/
To jest chyba zależny kto jakie ma szczęście, bo większość już może wchodzić do gry bez problemu... ale pojawiają się jeszcze duże problemy :) I ja faktycznie jestem za tymi numerkami, żeby od rana czekać na wejście do gry, kto pierwszy ten lepszy, piękny byłby wtedy cyrk.
Największa bzdura online jaką widziałem.Gra robiona jest w czasie jej trwania.Nie dziwne więc że są takie i inne błędy.Żal natomiast paru miesięcy jako takiego grania i co jakiś czas problem.Jak ktoś może podać link do Ubisoftu to z chęcią pogratulowałbym im tego badziewia.
w czarcim gaju tez :-(
Ja otwarłam sobie piwko w ramach kolejki... mam czteropak. Mam też nadzieję, że czteropak wystarczy. Jestem 188/540. Twierdzą, że jeszcze 11 min 43 sek :D
Świat się wali... koniec nadchodzi powoli i nieubłaganie ;) Meteoryt uderzający w tajną siedzibę Ubisoftu, w górach Ural zapowiedział początek końca.