-
Mój wynik to 66.
Ale dla porównania ostatnio podobne problemy były z logowaniem do Diablo. Tylko, że Blizzard jako firma która pobiera kasę za grę napisał - przepraszamy za dużo graczy naraz się logowało. Usiłujemy to naprawić/zwiększyć ilość serwerów. Po tygodniu nie było problemu. A przypomnę tylko ze w Diablo grało ponad 2 mln graczy. Chyba widzisz jakieś różnice poza tym ze gra jest FTP i tak naprawdę za wiele wymagać nie możesz....
-
taka ciekawostka wszyscy maja 66 sprawdźcie i podajcie swoje ... bo czuje jakis diabelski przekręt :D
-
szału można dostać !!!
Mi od tygodnia non stop resetuje serwer :/ Kolonia :/
Nie jest ciekawie...człowiek po woli ale jednak... traci cierpliwość :(
-
Gra i serwer ten sam.
Ewentualne błędy takie same dla każdego gracza.
Był czas kiedy u mnie też wywalało.
Ale dzisiaj spokój, u mnie dzień bez problemów.
-
taak,na pewno miałeś spokój,tylko dlaczego jest te 91 stron postów? chyba że masz swój serwer...
-
Dlaczego Ja takze mam 66 jako wynik, wszyscy maja 66, to gedzie jest BUG ?
-
Czy ta gra bedzie kiedykolwiek sprawnie dzialala??? Logowanie do gry przez 1h to nic przyjemnego
-
ja czekam znow 40 min zeby wejsc w ogole do gry, ciagle jest 'uruchamianie kolejki logowania", a przygoda leci...
-
http://tools.pingdom.com/fpt/#!/d60p...ine.pl/pl/graj
To zapisany wynik... wystarczy ponownie kliknąć na "test now" i mamy kolejny pomiar.
Teraz jest dobrze....
-
Od kilku dni nici z grania. Czy ktokolwiek się tym problemem zajmuje? Czy tylko boot na support odpowiada a Xaar doradza nadal aby wyczyścić przeglądarkę?
Od czyszczenia przeglądarki już ..........
Tyle dni i ciągle to samo? Czy ktokolwiek jest w supporcie po za botem odpisującym wszystkim to samo?
Settlers Online to gra w której głównym zadaniem jest czyszczenie przeglądarki ? - co i tak rzadko kiedy pomaga bo ekipa nie potrafi albo boi się przyjąć do wiadomości że ma skopane oprogramowanie lub beznadziejnych programistów albo ich w ogóle nie ma i to się turla ale w przepaść.