Mam ten sam problem, evet kończy się za 30 min i przepadną wszystkie zebrane kwiatki - co za syf!!
Wersja do druku
Mam ten sam problem, evet kończy się za 30 min i przepadną wszystkie zebrane kwiatki - co za syf!!
spoko, zgłaszam tylko że coś cały czas krzaczy :D
No to po evencie ;) 10 dni bez logowania
No to po grze.... event minął - dalej brak możliwości wejścia na wyspę
U mnie też brak możliwości wejścia na wyspę. Może po konserwie się poprawi. Jak nie to już po nas.Piszcie tu to będziemy wiedzieli ilu nas jest w takiej sytuacji.
Z gildii [ZAK] 4 osoby mają zablokowane wejście do gry. Ja mogę wejść na wyspę, ale brak możliwości wykonywania przygód. Na obu slotach czas przygód się skończył (zebranko-obca i łupieżcy-swoja). De facto nie mam po co wchodzić na wyspę.
a ja nadal wejść nie mogę - co za syf
Po co te nerwy trza se odpuscic . Niema i moze za 3 tyg bedzie. Jak bedzie!!!! To bedzie. Bo chyba niebedzie:).
I ja nadal wejść nie mogę... Jak od kilku dni
Trochę szkoda
To co żegnamy się z setami..................
Widzę że tylko Kolonia i Złota Góra ma problem czy na innych serwerach jest podobnie?
może ktoś z ważniaków w Ubi nareszcie zabierze głos w sprawie awarii i zamieści jakieś informacje na stronie gry ?
Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!
A to feler - Westchnął seler.
To już jest koniec, nie ma już nic. Jesteśmy wolni, możemy iść.
Myśle, że nie stało się nic ...
czy Złota Góra zdechła w całości, czy to kwestia farta - masz pecha nie grasz od sb czy tam nd, masz szczęście grasz? :rolleyes:
https://imgur.com/a/4WxUNGA
Tylko część padła - w tym ja też... a te k... z bb zero informacji
No to mieliście farta.
Cóż nadzieja umiera ostatnia
Jak myślicie, kiedy będzie jakaś konserwa i nam odblokują dostęp do naszych wysp?
Po co konserwa? Przecież jest super, jest super, wiec o co wam chodzi? Czy wiara w to, że konserwa rozwiąże problemy nie jest przesadna?
Pewnie poblokowali konta tym, którzy nie płacą :)
Jakby w mojej firmie byli tacy technicy jak w BB to wszyscy do zwolnienia.. no chyba że już naprawdę wszystkich zwolnili ;)
O Penelopie już nie będę pisał...Chyba śpi w pracy jak nawet na neta nie wejdzie
Na stronie głównej jest napisane, że miłość unosi się w powietrzu :)Cytat:
Tez myślę że konserwa nic nie zmieni tylko z drugiej strony trzeba w coś wierzyć
Nie ma słowa o problemach technicznych.
12 dni bez możliwości wejścia na wyspę. Czas powiedzieć żegnaj albo przynajmniej do zobaczenia. Znajomym z gildii dziękuję za wspólną grę. Zerknę tu być może w okolicach świątecznego eventu. Szanujmy swój czas i traktujmy się poważnie - to przesłanie do Państwa z Unity.
[QUOTE=Jarzyna_1980;308304]Na stronie głównej jest napisane, że miłość unosi się w powietrzu :)
Nie ma słowa o problemach technicznych.[/QU
No skoro miłość unosi się w powietrzu to o jakich problemach mówimy wtedy nie widać żadnych problemów .
Całe BB żyje miłością (do samych siebie) i w różowych okularach dlatego nie widzi problemów na serwerach.
Penelopa odpisała mi na Messenger:
Dzień dobry,
zgłosiłam problem... niestety trzeba czekać.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To nie Penelopa ci odpowiedziała, tylko AI.
Penelopa już dawno pracuje w hurtowni mięsnej i robi na taśmie przy produkcji parówek....
Nie ma sensu tu siedziec, jednak najpewniej wywaliło nasze konta w powietrze i konserwa tego nie zmieni.
Kolejna próba logowania przy okazji następnego eventu, a potem to już żegnajcie TSO...
Spokojnie AI ma takie możliwości że przeniesie nas do alternatywnej rzeczywistości na życzenie BB
Event się skończył a tu dalej wejść do gry nie można :(
za***iocha serwery dalej nie dzialaja jak powinny ale oferta na klejki juz sie pojawila nowa
Wołanie o kasę. Ale jaja. Ciekawe jak oni płacą ludziom. Myślę że coś uzbierają. Zatrudnią informatyka i mi wyspa ruszy.Czy to tylko marzenia ?
Bardziej naiwne myślenie niż marzenia, wygląda na to że BB zbiera na wypłaty dla tych co jeszcze nie uciekli z pokładu i niekoniecznie informatyków, managerów/zarząd trzeba z czegoś utrzymać. Fajnie by było wrócić na swoją wyspe, ale ja już straciłem nadzieję.
Może coś uzbierają na wypłaty i na event Świąteczny nas wpuszczą na wyspy
Przestaje mnie dziwić, że Ubisofft ma problemy, skoro ma tak nieogarnięty zespół.
Przejść na licencję GNU GPL !!!