Nadal nie ma wejścia na grę.....od północy
Wersja do druku
Nadal nie ma wejścia na grę.....od północy
To, co się dzieje z tą grą jest żałosne i żenujące. Albo zróbcie ją, jak należy, albo zamknijcie.
Za 10 razem sie udałło wejść z przegladarki.
Co sie dzieje z tą Grą ? . Prawie 9 godzina i dalej Nic . Powiem wam ze juz to już przestaje być zabawne . Może lepiej zamknać tą grę ...
Ja tam czyszczę dane, ciasteczka na przeglądarce i w dalszym ciągu mam "problem z połączeniem". Skoro część osób gra to może to jest problem z ilością osób na serwerze i więcej serwer nie wpuszcza niż "ustawa" przewiduje.
Przedluzyli event o 2 dni za 12 lutego a za wczoraj ile przedluza i za dzis tez? masz taka informacje? albo moze napisz sms z pytaniem :)
Ciekawe czy za dzisiaj tez będzie przedłużka
to wydłużenie nie ma prawie żadnego związku z Doliną. Były problemy we wszystkich światach (i krajach) - to przedłużają. U nas to na wielką skalę są te wyłączenia !!
Mi się udało dzisiaj wejść, nawet na przygodzie 2 ataki zrobiłam, ale teraz już nie mogę wejść na przygodę, więc pewnie niebawem znowu wszystko siądzie :(( Nie mogę też wejść do niektórych osób na wyspy :(
No tak co to jest dwa dni za 12 lutego, a za wczoraj a za dzis i pewnie za jutro???? znajomym sie pola koncza kwiatowe ile mozna nawozow kupowac zeby je ratowac jak sie i tak dosypki nie zdobedzie bo znow gra pada
bez zmian
it's not kur... fannyyy
Ja dziś od rana akurat wyjątkowo mogę grać (wszystkie poprzednie awarie nie mogłam), ale zero przyjemności z gry. Na polach po 5 kwiatków, bo dosypek nie miałam jak uzbierać (jak mogłam grać to gra nie działała, jak gra działała to nie miałam czasu grać), więc stoją i nie produkują. O innych stratach (grubasy, kopalnie, produkcja bez premii, niedokończone zadania i przygody...) pisać chyba nie trzeba... Zamiast rozrywki i przyjemności z gry jest frustracja i rozgoryczenie. Siedzę i przeklinam pod nosem.
NIe zwróciłem uwagi panie i panowie czy premium jest przedłużane ? wczoraj miałem sprawdzić i jakos nie sprawdziłem .... :/
Ktos coś pisał do Supportu ? czy Cisza ... Zero informacji powinni przynajmniej cokolwiek napisać . Pewnie włończą tak jak wczoraj o 17 00 i pogramy se pare godzin i Wakacje ;) znowu serwer padnie . NIe wiem na jakim kompie pracuje ten serwer chyba na Atari 800 albo 65xE/XL
Nie obrażaj Atari :) Miałem 65XE z magnetofonem. Czasami zdarzyło się przy wgrywaniu że się wysypał Self Error ale jak już odpaliła gierka to się młóciło i całą noc :D
i młotkowy zaczyna częściej się pojawiać
Bez zmian nadal nie ma wejścia do gry .Po 24h niemocy serwera to wpuścil o 17 h wczoraj to pogralismy tylko 7 h do 24h w nocy i zonk znowu serwer padł. Zawsze pisze do suportu. W zwrotce jest podglad do zgłoszenia i jest status że w realizacji od rana dziś.
nadal wejście niemożliwe
i tak za jakiś czas ..........już 2 lata i osiem miesięcy nie mogę wejść
nadal nic pewnie włączą o 17
znowu nie działa, nawet śmieszne to jest, proponuje spacer zawsze to lepsze jak siedzenie przy kompie
włączą o 17 , a kilka minut po północy wyłączą
jak to miało miejsce wczoraj
wysłałem swoją walentynkę do supportu, niech się ucieszą
a przez niedostępność gry to mam już w plecy przynajmniej 8k waluty eventowej :(
Chyba trochę zbyt wiele obiecywaliśmy sobie co do tej 17.
No i padło ,fakt 24h było:) teraz chyba kolejna zmiana ,szkoda gadac
inni podobno graja jeszcze
Grają ale nie wiadomo ile. Mnie jeszcze nie wywaliło . Do osob tu będacych wejść na wyspe się nie da. Cześć nie może wejść na przygode .
Trudno ..... Oby o północy się włączył bo wtedy mija 24h
dziwne inni grają ? ;) dziwne ;)
BB się obraziło... olewa temat :)