Penelopa odpisała mi na fejsie i ja już wszystko wiem :) wszystko mi wyjaśniła
Wersja do druku
nie wiele się pomyliłeś szacując godzinę dodania informacji o problemie logowania
Obiecał że nikomu nie powie
Penelopa odpisała mi na fejsie i ja już wszystko wiem wszystko mi wyjaśniła
Zachowaj spokuj idź się modlić
ale to juz bylo i nie wroci wiecej .... dolina upadla jak tranformers PRAIM zemsta upadlych hehe
ruszyło
Witam serdecznie,
Serwer już działa.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ubisoft to bankrut - łatwo jest znaleźć oficjalne informacje o tym (język angielski). Linków nie wrzucę bo usuną post i zbanują mi konto.
Pozdrawiam!
A to już nie długo będzie działała gra to nie ma co się przeimować banami - zresztą moje komentarze też są usuwane bo jak się o nich pisze że dziady to psełdo moderatorzy za darmo robią czystkę na forum .... może dostają jakieś korzyści w grze ale też znikną niebawem .... dziady i tyle.
Napisałem kilka zgłoszeń i na ostatni dostałem:
Witaj,
dziękujemy za skontaktowanie się z nami i przepraszamy za wydłużony czas oczekiwania na odpowiedź.
Uprzejmie proszę o informację, że dnia 06.03.2023 zakończyło się wydarzenie walentynkowe. Związane z tym przedmioty zostały zatem dezaktywowane.
W razie innych problemów nie wahaj się ponownie do nas napisać.
Toż to kpina jakaś i ignoracja
z rozmów z ludżmi wynika ,ze cuda z logowaniem czyli brak mozliwosci zrobienia tego przeniosły sie z" Doliny odkrywców" na "Słoneczny Gród " czyli to zaraza jest :((
czekamy na rekompensate w klejnotach za kwiaty w wyskości cen ze sklepu
kwiatami można jeszcze upgradować budynki
i co? znowu padło?
hi hi i znowu kupa :)
Nasi technicy już starają się rozwiązać problem
Potwierdzam. Dolina odkrywców dead...
Dolina się załamała :)))))
Ha Ha znowu coś popsuli. Młotkowy już odpoczoł i wzioł sie do roboty.
gram na unity i handel i wejść na przygodę mogę normalnie..
prnt.sc/SQsBQKwRJwH5
I chyba znów coś pada. Klientem nie wejdę. Na Unity młotkowy i jakieś zerowe konto. Objawy jak przy poprzednich awariach serwera.
Czy tylko u mnie tak jest?
Mam tak samo. Znów padł serwer. Raczej dzis nie naprawią, przecież już pewnie nie pracują.
nie mogę zalogować się do gry tak jak i Wy
znowu 3 dni przerwy?
mi tez sie nie da, a po konserwacji było ok
tak jak u mnie po konserwacji wszedlem a jak tylko pojawila sie wiadka o dniu św Patryka to padlo
Mini event załatwił serwer :) za dużo danych do przełknięcia :)
Kto tam pracuje że nie dają rady naprawić. Chyba że nic nie robą ,bo nie widza problemu. Część osób może sie zalogować a część nie.
To jakaś kpina ......
dalej nie można się zalogować :(
brak mozliwoci logowania
Dzień dobry!
Wyczyść proszę pamięć podręczną przeglądarki, jeżeli to nie pomoże, wyślij proszę zgłoszenie do naszej pomocy technicznej. Formularz najdziesz na stronie głównej The Settlers Online.
Instrukcję, w jaki sposób wyczyścić pamięć podręczną znajdziesz> tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa