Wypłacili sobie roczną premię ,za kryształki!
Wersja do druku
Wypłacili sobie roczną premię ,za kryształki!
Drodzy Gracze, [ ]
W poniedziałek 19 marca zadania infrastruktury IT mogą mieć wpływ na usługi online, przez co mogą pojawić się przerwy w połączeniu lub gra może być całkowicie niedostępna.
Prosimy o wcześniejsze rozplanowanie rozgrywek.
Data: 19.03.2018
Czas trwania: Od około 08:00, czasu polskiego do około 16:00, 20:00, 21:00 czasu polskiego
Gra: Mogą pojawić się przerwy w grze lub gra może być całkowicie niedostępna podczas wspomnianego okresu.
Dotyczy: Gry, strony internetowej, forum
A to na stronie głównej Pl kiedy się próbowałam zalogować więc wielka niewiadoma
A co tu sie dzieje sie?
gra nie dziala?:P
Ruszy wogole ta gra czy tylko historia pozostanie?
Zeus, miałbym kilka pytań na konkurs :)
Co zastaniemy na wyspie po tej konserwowej awarii :)
Jak nas BB zaskoczy upominkiem :)
uparty będę i zaczekam :)
Działa tylko inaczej
A już to, że przerwa dotyczy tylko 19.03.2018, to już kłamstwo w żywe oczy!!!!!!! A wczoraj, to działała jak trzeba?!!!! Tylko dziś od 8 przestała działać?!!! Może Zeus ma zaniki pamięci, ale wczoraj od godziny 6, rano nie można już było się zalogować.
yogi twoja wina słyszałem ze chcieli cie upolować na futro a trafili w serwery tso pl :)
Może nie wszyscy tutaj wiedzą ale gra nie działa od co najmniej 6 rano w niedzielę
tak znów przesunięcie teraz 21 :)
siema coco:)
Ja pierdziu... juz info ze do ok 21 :) super ze ktos nad tym czuwa :D
Ejjj a zgodnie z zaleceniem penelopy rozplanowaliście sobie rozgrywkę czy nie na czas tej PLANOWANEJ 8 GODZINNEJ przerwy w dotępności gry :D:D:D
kto obstawia ze mną, że nie odpalą?
Kto głosuje by grę pogrzebać?
hej yogi125
idę z 2 meczyki zagrać w call of duty :) wyżyje się.
dzisiaj nie odpalą
stawiam że nie ruszy do jutra do 20 :P
przynajmniej nowy swiat ogarniety :P a wy marudy idzcie dac na tace moze bb gre odda:P
stawiam że nie odpalą w ogóle:)
Od wczoraj nie działa także serwer testowy. Tam także informacja o konserwacji.
Dziwny zbieg okoliczności.
Odpalają alfabetycznie - Niemcy, Angole, reszta świata i.... na końcu polskie serwery :P
Dobra nie ma co - kończę z tym cyrkiem - kto chce moje konto/budynki/surowce ?
Ja się nie zdziwię, jak jutro będzie info, że szlag trafił serwery i wszystko zostało wykasowane :)
Licze na co najmniej 3-dniowe premiem za ten cyrk :D
Dobra nie ma co - kończę z tym cyrkiem - kto chce moje konto/budynki/surowce ?
ja
odpalili
wreszcie działa
Yuppi Działa :D
działa
I znów godzinkę dłużej, wolałbym aby ktoś odważny a ważny napisał- dzisiaj już idźcie spać może będzie rano o 8 a nie jakieś bzdurne zwodzenie, za chwilkę będzie jeszcze 15 min i tak w nieskończoność- pogarda dla tych co was utrzymują
Fafaq, chyba nic z tego, gra nadal leży i kwiczy :) Jak w ogóle cokolwiek zostanie z danych po tej wtopie przecudnej urody, to zobaczę. Jak będzie strata kilku dni, to ok. Ale jak powzera różne rzeczy, to też się zajmę rozdawnictwem. Szkoda że gienków nie można darować :)
aha, ostatni wpis, deklaracja że tzw. "konserwa" (w zasadzie to katastrofa a nie konserwa) potrwa do 20:00 , a jest już 20:40 . To oznacza że cały system im się kompletnie rozkraczył, skoro zdołali odpalić tylko forum.
Działa JUPIIII
w nagrode Zeus konkurs ma zrobić :x