cosik WOT-em zaiwania
Wersja do druku
cosik WOT-em zaiwania
dea co Ci mam powiedzieć, jestem tak wkur....y , że mi się nic nie podoba, pani kasia z supportu w szczególnopści
Bry !
Wystosowalam na setach na FB wpis pod tym świątecznym, chociaż pewnie i tak w d... to mają.
Człek się coraz bardziej wkurza cholera jasna
Pozdrawiam wygnańców, tęsknimy za Wami :)
Daguś ja też...Cytat:
Pozdrawiam wygnańców, tęsknimy za Wami
Jarku nie tylko Ty, czas 7 dni. Po tym czasie uprzejmie wyślę nr konta i poproszę o pełny zwrot kosztów oraz usunięcie konta. Jeżeli nie, sprawę przekażę właściwemu organowi.
Tyle w temacie, nie ma co już dłużej ciągnąć tego.
napisałbym jak Gombrowicz, ale pewnie zaraz by usunęli
Jarek nie wachaj się :) :) My przeczytamy zanim usuną :) :) :)
Dea pewnie zrobię to samo ! Jak pisałam nie zawacham się wziąć odpowiednie osoby do tego, chociażby dla zasady pokazać im, że nie grają tutaj tylko dzieci, które sobie w kaszę dadzą dmuchać i zbywać jak 5ciolatki rzuconym cukierkiem w nagrodę :/
pomocy jak się zalogować?
witam graczy z padniętego serwera.
przykro mi bardzo, że jesteście tam gdzie jesteście,ale z moich obserwacji wyciągnąłem kilka wniosków.
po pierwsze, jak wszyscy wiemy, BB ma siedzibę za naszą zachodnią granicą, tam od świąt nikt w takich firmach jak BB nie pracuje (mają wolne do 6 stycznia), te wszystkie GM_cośtam z Polski pracują zapewne z domu i nie mają kontaktu z tymi , którzy powinni coś zrobić w tym temacie. to zresztą widać ,że nawet odpowiedzialna osoba za FB jest na urlopie (poza zasięgiem sieci internet bo od nowego roku nic nie wklepała). po drugie, prawdopodobnie projekt TSO upada, wartościowych ludzi , którzy kontaktowali się z graczami, czuwali nad tym wszystkim, wysłano do innych projektów. ten kto ma zarejestrowany e-mail dostaje zaproszenia od UBI do innych gier, dlaczego? wiadomo ;)
po trzecie, pani Kasia wg mnie to też automat , wysyłany co ileś tam zgłoszeń. jeśli gracze dostają tę samą odpowiedź na posty w takim przedziale czasowym to o czymś świadczy. nikt nic nie robi w sprawie rozwiązania problemu.
po czwarte, online jest dwóch polskich BB, można sprawdzić http://forum.thesettlersonline.pl/showgroups.php . odezwali się do was w tym temacie? nie, nie widzę nic w tym wątku.
to tyle moich przemyśleń
czekam na moment wygaszenia mojego serwera i na zniknięcie tego postu :)
pozdrawiam
To nie ma nic do rzeczy baza sie posypala i sa uszkodzone dane zapewne backup pomoże. Odkrywcy co dzis wrocili juz nic nie przyniesli mimo ze wypuszczeni wczoraj
Dea dacxie rady teraz macie czas na picie potem go nie bedzie.na g1 szum tez wkolo ale pracujemy nad tym ciagle .powodzenia wierze ze wrocicie i to wkrótce .Pozdrowienia dla braci za buga haha
Masala uważaj z tymi wklejkami, bo mi tu już Penelopa posty usuwała jedynie za streszczenie korespondencji z supportem, (jako niezgodne z regulaminem forum), a Ty tak z grubej rury ;)
przepraszam ciut więcej:)
Załącznik 2666
Nasze wyspy są bezpieczne, tylko wtyczka się wywtyczyła :(
dea okazuje się , że oni sa z tej dobrej zmiany, posty na fejsie z 1 stycznia , pojawiły sie przed wpisami sprzed paru minut - Brawo Oni :)
kto by rozwijał takie brawo my, jak wiadomo, że to nie brawo
czyszczenie ciasteczek- nic nie pomogło, zainstalowanie nowej całkiem innej przeglądarki- efekt ten sam - komunikat serwer przeciążony- kiedy to usuniecie- proste pytanie do supporu i BB- Kiedy?????
Jarku nic nie pomoże wchodząc na wyspe gracza zawiedsza i pojawia sie info ze serwer obciazony to tak jak plik uszkodzony a chcesz otworzyc, Błąd jest na 100% na serwerze nie u graczy
Heh Bravo My akurat Ja tam dopisalam :p
ja mam na dzisiaj dość, właśnie straciłem ; dzień logowań, strzałki , asa i parę innych premek, i może BB przy wysyłaniu następnych nagród pocieszenia doda przycisk, nie , dziękuję- albo przycisk- odeślij mi dwa razy tyle ( ewentualnie wielokrotność)- chętnie wspomożemy- jak już będziemy mogli się zalogować na własne wyspy
:(
Podpisuję się pod jarekpo69 - żadne ciasteczka, żadne czyszczenie pamięci podręcznej, zmiana przeglądarki nie pomaga. I to już drugi dzień.
Kiedy to zostanie naprawione? Wywala mnie w momencie wczytywania mapy - pojawia się komunikacik " serwer przeciążony spróbuj później" czy coś w tym stylu
Będę wdzięczna jeśli support w końcu wypowie się w temacie, bo mam wrażenie, że piszemy w próżnię.
Chodźmy na testowy, może się też wysypie :D
Dziś to tego nie usuną idę spać przynajmniej się wyśpie :) A tak a propo Niemcy też świętują Trzech Króli?
dea testowy dziala i sie zalogowalam
Tak, wiem, ja też się zalogowałem.
4,50 6.01.2016 r juz drugi dzień serwr przepełniony. Zmień przegladarkę,kup ciasteczka,odkurz komputer,pozamykaj okna i idz spać bo się tylko napracujesz na darmo.Najlepiej jednak poszukaj innej gry.
i kolejny dzień " serwer przeciążony " ...
minęło 36 godzin i co?.... nic , totalna olewka
Dzień dobry wygnańcy s7 :) Kawa? Kanapeczki? ....armaty...?
Cześć pysiulku :)) nie wiem czy on dobry , jak już nerw z samego rana ruszony , nic to trzeba przywyknąć do matriksa bez tso
armaty będą OK :)
Przerabiałam rok temu...dlatego "cierpię" z Wami :( Jutro konserwa...Mam nadzieję, że coś się wtedy ruszy.