do ponidzialku jest daleko powiedz mi czy wiesz ile moze trzeba czekac na naprawde tego i dlaczego na stronie glownej niema zadnego info na ten temat ???
Wersja do druku
do ponidzialku jest daleko powiedz mi czy wiesz ile moze trzeba czekac na naprawde tego i dlaczego na stronie glownej niema zadnego info na ten temat ???
inne serwery działają
kto kogo obrażał?
żal.pl już 2-3 raz nie dostane klejek bo serwer się wysypał
ta, jasne. nie wiem na co liczysz. dostaniesz wiadomość, że "Podczas wizyty Św. Mikołaja, nieopatrznie stracił on panowanie na reniferem Rudolfem, a z jego sań wypadło ciastko, 2 prezenty i dodajka do złoża marmru", Ty będziesz miał kolejny gadżet w gwieździe, a na głównej zrobią se PijaR, że znowu ktoś się zakochał (może dzięki temu wątkowi właśnie). To, że wiocha padnie, że suche studnie nikogo to nie interesuje (oni mają do poniedziałku wolne).
Pisałem już o tym wiele razy, to jest biznes, oni liczą realne monety, nas graczy, którzy ich karmią mają gdzieś, w końcu jesteśmy tylko niepotrzebnym dodatkiem w tej całej machnie. To wszystko przez nas. Jest event, zajechaliśmy serwery ;)
hm.... dalej lipa :)
drop z krawca tylko szybki gienek lub strzaly .. ofka wisi
kule bele ale przynajmniej jakieś krótkie info co jest grane powinno być
dziadek kupione :D
Ale kino gra niedość ze przycina przez pvp jeszcze gorzej to na dodatek kolejny raz mod i bb maja w dupi..e co sie dzieje a my chcemy grac . Nic nowego wrecz jeszcze bardziej bb psuje gre niz ja uleprza .
Pozostało 7minut... o nie, jednak 51...
Stawiam wszystkie moje żołędzie, że nic z tego nie będzie... najprawdopodobniej do 2, a być może nawet do 7 stycznia, bo w końcu będzie długi weekend.
Witam
Jak trzeba będzie zwrócić premium to napiszą że powód awarii uzasadniony i proszę wyczyścić ciasteczka bo Nam sie zdawało że nie można wejść:), jestem ciekawy czy kiedyś sie doczekam normalnego traktowania Nas jako graczy którzy utrzymują te całe bugarmia, nie mam pojęcia czemu to nadal nie jest Beta, przecież nic sie nie zmieniło, na okrągło lagi, bugi, totalne dno, przykre jest tylko to że My nadal wierzymy że będzie lepiej, a BB i tak ma Nas w dupie.
znów mnie ubiegłeś:)))
to nie awaria ale atak hakerski ;)
swiateczna prawda
Najlepsze jest to, że główna strona ubisoftu też nie działa ale inne serwery ponoć normalnie śmigają...
jak się można zalogować ??????????????
haha
Tak to prawda,ale tym razem był to atak hakerów :) Zddos'owali serwer dlatego są problemy,jesli Ubi nie zrobiło kopi bazy danych,to będzie z nami krucho...
http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS
to grinch ukradł nam serwer. :)
'Mikołaj kopnął w kalendarz, ale w nagrodę otrzymujecie uśmiech od BB'
loguję się od 15h - tak, od PIĘTNASTU godzin .... kurde
mam propozycje przestancie sie logowac to moze ja choc wejde :)
Cześć ! Idę na łyżwy :)
bo to wszystko dlatego że za grzeczni byliśmy podczas Świąt ;))))
Polecam dla świętego spokoju zasypać ich zgłoszeniami o awarii tak, aby nie zapomnieli o rekompensacie za utracone przygody/surowce/event/premie za logowanie/premki itp.
Własnie mi napisali na zgłoszenie:) kocham BB kolejny kontakt za tydzień:P
Witaj Mr_SOLAR,
dziękujemy za kontakt z działem obsługi klienta The Settlers Online.
Wygląda na to, że próbujesz odpowiedzieć na zgłoszenie, które zostało już zamknięte i uznane za rozwiązane. Prosimy o utworzenie nowego zgłoszenia.
Jeśli nowe zgłoszenie zostanie utworzone, ale chcesz kontynuować korespondencję z poprzedniego zgłoszenia, prosimy o załączenie numeru ID poprzedniego zgłoszenia.
Pozdrawiamy,
Zespół The Settlers Online