Panie premierze jak tu Grać !:mad: czy ktoś ma podobny komunikat "Obszar Serwera Uszkodzony ,,,Na tym Obszarze wystąpił błąd " i teraz najtrudniejsze pytanie, czy są w stanie to naprawić, bo zepsuć to na pewno...:mad:
Wersja do druku
Panie premierze jak tu Grać !:mad: czy ktoś ma podobny komunikat "Obszar Serwera Uszkodzony ,,,Na tym Obszarze wystąpił błąd " i teraz najtrudniejsze pytanie, czy są w stanie to naprawić, bo zepsuć to na pewno...:mad:
No tak osoby, które włożyły dość sporą kwotę w tą grę, mają problem. ;) Ja gram dla zabawy, może powinniście troszkę przystopować z narzekaniem? ;/ Sama pomagałam przy serverach prywatnych (metin ;]) i wiem, jak to jest gdy coś idzie nie po myśli, a gracze się denerwują. ;)
Może się uspokójcie trochę, administracja na pewno coś z tym robi, a Wy tylko robicie niepotrzebne problemy spamując i tworząc te same tematy.
Hmmm, nie bronię nikogo, ale rozumiem, że Oni również poza grą mają własne życie. Faktem jest, iż angażując się w taki projekt jakim jest bycie Administratorem gry wiąże się z odpowiedzialnością, także po części zgadzam się, że powinni poinformować graczy co się dzieje.
Zwłaszcza że sprzedają klejnoty za grube pieniądze i rzesza ludzi płaci za coś co jest ciagle zepsute
2 godziny w kolejce a jeszcze ponad 100 osób przede mną.......
http://i47.tinypic.com/sxkn4l.png
i tak od rana
Mnie nawet nie denerwuje to ze gra nie dziala tylko to ze potem bedzie 5 godzin siedzenia i odnawiania wszystkich pol/studni/kopalni itp
Jeszcze mi sie jutro okolo 15 w okradajce czas konczy a szkoda prawie gotowej przygody na ktorej zostal 1 atak
I jeszcze ta ich cudowna rekompensata 1-2 kosze egzo i sie cieszcie dzieci
Zauważyłam, zerkając na koszt klejnotów szczena mi opadła ;/
No i dodatkowo takie lagi na przygodach że generalowie się teleportują, włażą przed bloki, jakieś walki błyskawiczne.
Od wczoraj to w gildii poszło w piach z 1000 koni nie mówię o elitarnych czy zwykłych.
Normalnie horror.
i jak tu zadania na 4 wiatry robić.
Ja nawet nie mysle kupowac klejnotow po co aktualizacja wieksza to takie cos sie dzieje
Bylo dobrze to zepsuli i sobie na weekend pojechali
Czy ktoś włożył kase czy nie to i tak denerwuje się tą całą sytuacją.
Chociaz 1 z BB powinien przez weekendy byc i sie troche interesowac
Rozumiem ze weekend maja ale gracze tez wiecej czasu akurat w weekendy maja i chca cos zrobic
Powiem Wam tak - jedyne co można zrobić to czekać. -,-
Oh ironio ...
to jest w ogóle jakaś paranoja,wiem że nasze narzekania nie rozwiążą tej sprawy. Ja ten problem mam od wczoraj,kolejka logowania nie porusza się nawet o milimetr,a wręcz przeciwnie,tylko się wydłuża
Tez tak mialem
doszlo mi do 650 z ~900 i sie na ponad 2 godziny zatrzymalo to sobie dalem spokoj
u mnie od samego rana problem ;-) ale BB moze wrescie cos napisza ze maja problemy a nie cisza
a ja czekam i czekam:(juz ponad godzinę....Moglam rano załączyć tą grę i zostawić ją a nie o tak póżnej porze:(Jestem zła strasznie zla:(
Ja zaglądam tylko na forum ,jak napiszą że jest ok to się zaloguje teraz szkoda mi czasu i nerwów.
moje pole :D
wow 1157 z 1242 lol
Również mam problemy z kolejką logowania. Nie mam ochoty czekać po kilka godzin.
Czas zamiast się skrócać to się tylko wydłuża?
każą sobie ponad 1h czekać pfff
924 z 1254 gra osiąga dno
10 min temu miałem info,że zaloguję się w grze za 12min mija czas a ja mam przed sobą kolejkę 1066 osób i czas logowania to:56min53s i czas nadal rośnie. Może wieczorem się zaloguję....:( Wolne Żarty!!!!
Raczej nagroda w postaci koszyka lub lubczyka mnie nie zadowala..... Pozdrawiam
nie oczekujcie że zmieni się cokolwiek do poniedziałku.........
Takie błędy od razu się powinno naprawiać, ale to nie TU niestety
PORAŻKA to mało powiedziane !! od 10 rano nie mogę się zalogować ! 537 z 1215 i 5h oczekiwania !!! drugi dzień z codziennym logowaniem odpadł i co z tym teraz zrobić ??
Jestem niezmiernie wdzięczny moderatorom za takie piękne udogodnienie jak kolejka logowania, dzięki niej straciłem drop z przygody oraz ok 1000 sztuk armii...... Chwała wam za to...........
Tunycek ten czas się zmienia ja też tak miałam ale jakoś dziwnym trafem szybciej to poszło,czekałam około 2 godzin i jestem już na grze.Nie będe się wylogowywać jak narazie chyba,że mnie wywali:(
Nie tylko ciebie nie zadowoli, rozumiem gdyby było napisane co jest nie tak i że takie problemy mogą występować, ale tak jak teraz jest być nie powinno!
"Znowu się zepsuła gra"
Delikatnie to ująłeś strasznie
hmm czy wiadomo już co się stało z tą kolejką logowania ? Kiedy ewentualnie można spodziewać się naprawy tego błędu ? Też z niecierpliwością oczekuję na normalne zalogowanie się do gry - Niestety moja premia również poszła w las.. no trudno to i tak było za darmo tylko pozwólcie mi się zalogować :D