okno gwiazdy zamyka się do 62 sekund ok kliknięcia zamknij
czas 17.17
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
wyłączanie okna gwiazdy
duża prędkość sieci
Wersja do druku
okno gwiazdy zamyka się do 62 sekund ok kliknięcia zamknij
czas 17.17
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
wyłączanie okna gwiazdy
duża prędkość sieci
podczas doładowania ryb pokazuje 1 doładowania
podczas wybrania mięsa aby doładować pokazuje max ile się posiada
okno wysyłania gienków i meneli otwiera do 18s dla jednego łebka, ciut za długo, takie 11 sekund można wytrzymać, ale powyżej 15s już się krew gotuje
niestety po aktualizacji nie da się grać , nic nie działa jak powinno , nie wyświetla się zawartość złoża jak chcę wyświetlić to albo duży zoom , albo samo obok się wyświetli , reakcja na komendy dramat
nie wiem na czym gra BB, ale , wypróbowałam 3 przeglądarki , system Windows , internet lte bez ograniczeń 5G , ciasteczka i przeglądarki wyczyszczone , filtry ochronne na wszelkie śmieci i na mapę się nie dostałam z czego tu robić screen? Jakie moje działania są wadliwe , flash był wadliwy i zawodny , ale działał , klient jakoś dawał radę , a wielkie otwarcie unity się nie udało! czekaliśmy prawie rok to trzeba było jeszcze popracować . Penelopa powinna się wstydzić zamieszczać takich wpisów po 9 latach grania wiemy kiedy to gra nie działa , a nie błędy w naszym sprzęcie. Robimy też inne rzeczy poza grą .To jest produkt i trzeba go umiejętnie lokować na rynku . Szef marketingu powinien polecieć. Nam wszystkim chyba bardziej zależy niż wydawcy?Pozdrawiam
podsumowując nasze zgłoszenia i odczucia. Gra w obecnej postaci jest praktycznie niegrywalna, wypuszczanie poszukiwaczy i geologów trwa koszmarnie długo a przy tym nie ma gwarancji że w ogóle wyjdą, skrzynka odbiorcza nie działa, gra się wiesza no i często po prostu nagle wypada i trzeba ją ładować od zera.
produkcja gry to w sumie standardowy projekt informatyczny i w takim przypadku - w ramach realizacji projektu należy:
1. powrócić do ostatniej - przynajmniej w miarę stabilnej - wersji systemy/gry,
2. popracować nad poprawną wersją na Unity
3. przeprowadzić porządne testy systemowe
4. dopiero po uzyskaniu poprawniej GRYWALNEJ wersji gry wdrożyć ją
tak nakazuje logika i wszelkie zasady realizacji projektów informatycznych (oczywiści e w telegraficznym skrócie).
alternatywą jest wkurzenie użytkowników i ich odejście z gry - ale am nadzieje że nie o to chodzi,
w razie potrzeby proponuję przeprowadzenie porządnego audytu tego przedsięwzięcia i zainwestowanie w dobrego Quality Managera.
jak by co służę pomoc w tym audycie.
pozdrawiam
Napiszę tyle na tym co jest obecnie jako Unity nie da się grać nawet szkoda męczyć się z specjalistami etc bo traci się masę czasu i oczy bolą
Pytanie może być takie, jeżeli dacie wybór np gry na Cliencie to mogę grać bo tam to się spokojnie dawało ta wersja jest tak niedopracowana i wszystko jest zminimalizowane teraz to serio są settlersi taka szuflandia tyle że nie da się grać bo jest to męczące robienie przygód w tak mikroskopijnych warunkach to iluzja
nie można oddalić obrazu przez co nie otwiera się cala plansza