kolejny dzień wieczorem nie można się zalogować ,miałam sobie uśpić kopalnie złota rozbudowaną do 5lvl i poszło w p...u:(coraz gorzej z tą grą
Wersja do druku
kolejny dzień wieczorem nie można się zalogować ,miałam sobie uśpić kopalnie złota rozbudowaną do 5lvl i poszło w p...u:(coraz gorzej z tą grą
no i czas na forum walnięty - posty o godzinie 21:56 jak dopiero 21:05 ...
Kolejna przerwa techniczna w ciagu ostatnich dni, problemy z logowaniem itp. Jakie jest Wasze stanowisko w temacie trwajacych przygód, do których gracze nie mogą sie zalogowac? Dacie nam premie wynikajace z nie zrobienia przygody ze względu na czas, który tracimy nie mogac sie zalogowac? Czy po prostu czas trwajacych w obecnej chwili przygód zostanie wydłuzony o np dzień, spowodowany problemami technicznymi? Czy moze potraktujecie nasze przygody za ukończone i przekarzecie nam nagrody zwynikajace z ich ukończenia? Bo za kolojne problemy techniczne nie powinien odpowiadać gracz, a osoby zajmujące się grą zawodowo.
Zaczynam poważnie żałować czasu i pieniędzy zainwestowanych w tę grę widać że nikt kompletnie nie czyta z modów tego forum bo kryptoreklama innej gry jest tu już kilka dni i dalej sobie jest. JEST TO JUŻ KOLEJNA TAKA SYTUACJA GDY CZŁOWIEK WALCZY Z SERWEREM O MOŻLIWOŚĆ ZALOGOWANIA SIĘ GO GRY BO CO ......................
CHYBA FAKTYCZNIE TRZEBA BĘDZIE POSZUKAĆ CZEGOŚ STABILNEGO CO DOSTARCZY TROCHĘ ODPRĘŻENIA A NIE DOŁOŻY DODATKOWEGO ZDENERWOWANIA
dostaniesz nędzne doładowanie kopalni....szkoda że Firma znana na świecie taką siarę odpaliła...
Ja niestety już któryś dzień z rzędu mam problemy z zalogowaniem. W miarę możliwe jest to jedynie w godzinach porannych... później gdy próbuję bo graniczy z cudem.
niedziela jest.... jutro naprawią. mam nadzieję że tym razem rekompensata będzie solidna, np klejnoty lub patenty, bo przerwa jest już naprawdę długa.
w dupe ***ana gra!!!
około 14 jeszcze udało mi się jeszcze wejść do gry, teraz już nie. Mogę się zalogować ale niemożliwe jest wejście. Kpiny!!!
BB dalo <3 kase to by brali a serwera nie ma kto naprawic zal i tyle .... 2,5h sie probuje wbic i nic