czyli tak jak napisałem problem u nas z obszarem więc
następnie przy odwiedzinach u znajomych,
widać że powoli gracze zaczynają grać bo naprawiają błędy,
troche to otuchy dla graczy daje, dzięki za wpisy
pozdro :-)
Wersja do druku
czyli tak jak napisałem problem u nas z obszarem więc
następnie przy odwiedzinach u znajomych,
widać że powoli gracze zaczynają grać bo naprawiają błędy,
troche to otuchy dla graczy daje, dzięki za wpisy
pozdro :-)
Witam wszystkich, ja niestety nadal posiadam owy problem. Nadal nie mogę wejść do gry. "obszar serwera uszkodzony".
Pozdrawiam
od wczoraj od 20 jest u mnie to samo.
U Mnie trwa to już 4 dni. Mam nadzieje, że tylko nie będę musiał od nowa zaczynać. Przez ten błąd zostałem wyrzucony z gildii echhhh.
Ech . . . pisanie wiadomości i zapytań do działu problemy techniczne póki co nie pomogło, ale uzbrajam się w cierpliwość i czekam do następnej przerwy technicznej może wtedy błędy zostaną usunięte.
na fejsie piszą że serwery powinny już być dostępne a nie są .co jest grane?
szlak mnie trafi co chwile dodatkowe przerwy techniczne sami robią jak coś chcą wprowadzić a ze gracze nie mogą grać to ich to nie obchodzi. Wystarczy zrobić dodatkowa pożadna przerwa techniczna i by było bez problemu
i super - przygoda zawieszona - obszar uszkodzony - najgorsze że kolega też będzie zadowolony jak rano zamiast dropa zobaczy zablokowanie slota. Weteran, wojsko = wszystko w przygodzie, której ani anulować ani wejść - nic - jak nazwać kogoś kto bierze realne pieniądze i je przywłaszcza ?? czy złodziej to dobre określenie ??
reklamujcie się dalej - najlepszą reklamę dadzą wam wpisy jak w tym temacie i marketing szeptany - a w tym przypadku nawet wykrzyczany ! banda nierobów.
prawdą jest to co pisze ktoś powyżej - o UOKIK - bierzecie realną kasę - możecie sobie pisać beta gamma czy nawet wersja dla ociemniałych - ale nie zwalnia to z odpowiedzialności ! Są już strony na pozwy zbiorowe przeciw "panoramom firm" (liczba mnoga określające tego typu firmy) będą i na was !
od godziny 20 w poniedziałek nie mogę się zalogować .ręce opadają na indolencje dowodzących grą.suport ma to gdzieś.paranoia.obszar serwera uszkodzony taki komunikat wysyłacie skoro wiecie to do jasnej niespodziewanej naprawcie to.mniej kasy na reklamowanie badziewiackiej gry wydawajcie to może będzie was stać na wynajęcie fachowców do naprawy uszkodzonego obszaru serwera bo sami nie wiecie co jest grane.z kultowej gry zrobiliście denną gierkę .odpowiedzialni za ten stan rzeczy powinni stracić pracę .