ale nudnawo się zrobiło ;)
Wersja do druku
ale nudnawo się zrobiło ;)
Kupię napitek, 35 stali za paczkę.
godzina 9 czatów dalej nie ma, gra loguje sie naprawde długa o ile sie uda wbić, wieczorne lagi jeszcze jakos dało sie przeżyc ale całodobowe lagi i brak czatu to chyba gwóźdź do trumny tso
BB_xaar są takie lagi, że się nawet nie da handlować, rekrutować, modyfikować skład garnizonów. A odwołać armię bywa często niemożliwe. Ile jeszcze tak będzie?
BB woli sie nie odzywać w tym temacie... A lagi jak są tak będą bo sami nie wiedzą co sie dzieje z grą ... według mnie mają za słabe serwery na tą grę , a po wprowadzeniu nowości będzie jeszcze gorzej...
lagi trwające już ponad trzy tygodnie
dziwne, że jak nie mam problemów z grą... pfuuu! wypluwam to, aby i u mnie nic się nie działo...
5-10 sekund czekam aż generał wyjdzie - Większość bloków wręcz się nie da zrobić przy takich lagach.
Czy doczekamy się poprawy ??????????????????
moze i daloby sie handlowac , gdyby nie ciagly brak handlu , bo czesciej znika niz jest, nie mozna nawet poszeptac, A generalowie - zenada , nawet nie probuje blokow robic robic.
Moze faktycznie ktos sie ruszy i procz obietnic poprawy zrobi cos z tym syfem jaki sie robi na serwerach !!??