-
Ps.
problemy te co widac obecnie golym okiem nie leza po stronie BB,lecz tylko i wylacznie po stronie polskich adminow.Nasz serwer z racji tego,ze jest pierwszym wygenerowal najwieksza liczbe aktywnych graczy i w zwiazku z tym na tym serwerze sa najbardziej rozwiniete wyspy itd.Jakos nie czytamy o problemach na innych serwerach,wiec co?dla serwera Nowa Ziemia gra jest napisana inaczej?nie sadze!nie jest to blad od strony technicznej,gdyz te problemy dotyczylyby sie wszystkich serwerow,dlatego wniosek jest jeden:to nie bledy techniczne tylko LAGIIIIIIII. a jaki blad popelnili admini?otoz za pozno zamkneli ten serwer (zreszta z niewiadomych przyczyn zostal on ponownie otwarty co widac wyraznie wchodzac na zakladke pomoc) i ciezko im sie do tego przyznac! to nie pierwsza gra w ktora gram i zawsze bylo tak samo:najbardziej aktywny serwer byl lagowany przynajmniej do z wiekszenia przepustowosci i jakosci serwera! no i wlasnie tutaj zachodzi pytanie : co robia w tym kierunku nasi administratorzy? bardzo ****a zdecydowanie chcialbym przeczytac konkretna odpowiedz.wypuszczajac na rynek wersje pudelkowa zobowiazaliscie sie do sprzedazy sprawdzonego,dobrego produktu a jak wiadomo on takim nie jest!co teraz?poprawcie mnie jesli sie myle,ale czy za wadliwy towar(gra to tez towar) mam prawo reklamacji i rzadania rekompensaty?alez mam nerwa_ostatni wolny weekend przed wyjazdem,browary schlodzone chcialbym sobie pograc a tu zonk :( ehh
-
Jest 1 w nocy. Już nawet o tej porze nie mogę się zalogować. Szkoda słów, po prostu...
-
Zalogowac mi sie udalo ale na mape przygody wejsc juz sie nie da...
-
to masz szczęście, ja od pół godziny na swoją wyspę wejść nie mogę...
-
Ja też dziś walczę od 45 minut ,żeby się zalogować wiszę na tym oknie z odkrywcą.
-
dziś wywala,nie da się nawet wejść
-
nie no to jest masakra, rozpoczalem ambitnie misje, ale co probuje wejsc to kick, ;/
-
Krotko, bo szkoda mi juz czasu na te same bzdety ;) Od samego rana kickowalo mnie z serwera(okolo 10-15 razy na godzine), a w tej chwili juz nie moge wejsc na wyspe. Utyka w kolejce logowania. Nie chce mi sie pisac jakie to zle, bo chyba do nikogo to nie trafia.
P.S. Ten koszyk za bledy to mnie rozbawil :P - dziekuje bardzo i obiecuje go glaskac i sie nim opiekowac ;)
-
Dziś już byłem, zdążyłem zatrzymac kopalnie złota :D teraz pooglądam ekran kolejki logowania, co innego jest lepszego w tej grze? :)
-
i problem ot nowa zajefajnie wywalilo z gry i ot 30 minut walka z logowaniem pozdrawiam fanow tej gry