wiecie, ja nie mówię, że gra ma cały czas idealnie chodzić. Wszytko się czasem psuje a ludzie nie mają boskiej mocy żeby od razu to naprawić. Ale tak jak piszą ludziska po wyżej, wypadało by napisać, że jest przerwa techniczna ...
Wersja do druku
wiecie, ja nie mówię, że gra ma cały czas idealnie chodzić. Wszytko się czasem psuje a ludzie nie mają boskiej mocy żeby od razu to naprawić. Ale tak jak piszą ludziska po wyżej, wypadało by napisać, że jest przerwa techniczna ...
Ja zaś mam ciekawy problem. Założyłam konto za pomocą facebooka i zwykle za jego pomocą się loguję i jest ok. Potwierdziłam swój mail w miedzyczasie. Jednak nie mogę sie zalogować ani poprzez swój login ani poprzez mail. Jest to niewygodne, jeśli np jestem u koleżanki i chcę się na chwilę zalogować, by poustawiać produkcję. Mógłby to ktoś wyjaśnić i ew naprawić?
Przeciez pisze wam na glownej stronie i na forum.
Powolne działanie strony głównej i forum
Drodzy Gracze,
uprzejmie informuję, że o problemie ze stroną główną i forum (bardzo powolne działanie) już wiemy. Prace nad rozwiązaniem już trwają, przepraszamy za utrudnienia.
BB_xaar
Powolne działanie a problemy z zalogowaniem to dwie różne sprawy,tak mi się wydaje
informuję, że gra ładuje się u mnie ale nie chce się wgrać.(okienki z paskiem i napisem BETA wchodzi ale następne z poradą dnia i najnowszymi wiadomościami nie do konca... niebieskie tło z tyłu i dalej nic) juz od 2 godzin(a 2 siedze)
chciałam zauważyć, że pisze o powolnym działaniu gry a nie całkowitej niemożności wejścia na jakikolwiek serwer :)
a mi sie wydaje ze wlasnie o to chodzi.Bo akurat w ten czas to napisali
Witam, powolne działenie- to moge zrozumieć. Tylko co to ma wspulnego z tym ze strona otwiera sie do pewnego momentu i koniec. Mam czas zeby cos zrobic i nic. Prosze naprawcie to.