Witryna https://www.thesettlersonline.pl chce otworzyć tę aplikację. U mnie to się pokazuje i jak daje otwórz to kierunek POBIERZ GRE...
Rafcio7 u Mnie jest to samo.. a jak sie loguje i chce wejsc odsyła mnie do pobrania gry..masakra
Wersja do druku
Witryna https://www.thesettlersonline.pl chce otworzyć tę aplikację. U mnie to się pokazuje i jak daje otwórz to kierunek POBIERZ GRE...
Rafcio7 u Mnie jest to samo.. a jak sie loguje i chce wejsc odsyła mnie do pobrania gry..masakra
Słuchajcie: nie wiem czy proponowanie tak wprost aktualizacji systemu do x64 bez ostrzeżenia, jakie to może mieć konsekwencje, jest dobre.
A konsekwencja może być taka, że update w połowie stanie i klapa. TSO też miało być bezproblemowe.
Rzecz druga, dla tych, co nie mogą znaleźć lokalizacji folderu, link:
%AppData%\..\Local\Ubisoft\The Settlers Online
zawsze zadziała.
@Quelec
Dozwolone jest jedno konto na jednej wersji językowej.
@wojtasek1970
Jeśli chcesz grać z synem na jednym komputerze, musisz skontaktować się z Supportem, aby zgłosić dzielenie adresu IP.
Punkt 3. Zasad Gry:
===Cytat:
Wielokontowość, dzielenie oraz opiekowanie się kontem
Każdy gracz może posiadać tylko jedno konto. Jeżeli jakaś inna osoba używa tego samego komputera/adresu IP by grać w The Settlers Online, musisz to zgłosić do Supportu.
Doskonale wiemy, że granie z przyjaciółmi może przynosić wiele zabawy i własnie dlatego nie chcemy wprowadzać zbędnych restrykcji: nawet jeśli z jednego komputera/adresu IP gra kilka osób, to nadal mogą one ze sobą współpracować (m.in.: sprawiedliwy handel, wspólne przygody/wyprawy itd).
Przypominamy, że dzielenie oraz opiekowanie się kontami innych graczy jest niedozwolone. Przekazywanie swoich danych dostępowych (login i hasło) innym osobom jest również zabronione.
Zdajemy sobie sprawę, że wielu użytkowników ma problem z zalogowaniem się do gry i atmosfera jest nerwowa, ale nie zwalnia to Was z przestrzegania zasad.
Pozdrawiam
MOD_Victoria
Połączono tematy. Wpisy dotyczące Linux'a i Mac'a zostały przeniesione do odpowiednich tematów. Posty tego samego użytkownika napisane jeden pod drugim zostały połączone. Posty zawierające treści naruszające regulamin zostały edytowane / skasowane.
Aktualne rozwiązania:
1. KLIENT NIE MOŻE ZOSTAĆ ZAKTUALIZOWANY.
ROZWIĄZANIE
2. KLIENT NIE REAGUJE (klient nie reaguje)
Poczekaj, nie klikaj, po 30-60 sekundach gra się załaduje.
3. WSZYSTKO ZAINSTALOWANE, A JA JESTEM TYLKO WYSYŁANY NA STRONĘ POBIERANIA
Proszę tam poczekać, w większości przypadków żądanie aktywacji loginu/łącza powinna nastąpić po kilku sekundach.
4. APLIKACJA ZABLOKOWANA
Możesz grać przez 1-2 dni i nagle to już nie działa, bo coś zostało zablokowane. W tym przypadku należy przejść do konkretnych programów antywirusowych i sprawdzić, czy nasz plik aplikacji z sekcji AppRoamind został zablokowany. Jeśli tak, musisz go odblokować/dodać do wyjątków. W razie potrzeby należy na chwilę wyłączyć program antywirusowy, aby przetestować, czy gra się uruchomi. Jeśli możesz grać z wyłączonym programem antywirusowym, i nie możesz kiedy go włączysz ponownie, to znaczy, że antywirus zablokował plik.
5. COŚ POSZŁO NIE TAK - komunikat o błędzie
Pojawia się przy zamykaniu gry i zostanie sprawdzona. Niektórzy gracze dostają tę wiadomość przy starcie i nie mogą grać. Czy zweryfikowałeś już swoje konto Ubisoft Settlers? Jeśli nie, to jest to zdecydowanie konieczne. Masz e-mail w swojej skrzynce pocztowej lub możesz go wysłać poprzez stronę startową => Mój profil => Wyślij ponownie e-mail (jeśli jeszcze nie zrobiłeś). Nie zapomnij też o całkowitym wylogowaniu się z gry i zalogowaniu ponownie po zweryfikowaniu maila.
Proszę mieć na uwadze, że klient na MacOS pojawi się dopiero w styczniu.
witam zmieniłem program do otwarcia client.swf jak mogę to cofnąć
Przeczytałem 89 stron marudzenia. O ile starsze osoby jestem w stanie zrozumieć tak młodszych nie. Śmieszne, siedzą na starych kompach z 32 bitowym systemem, a w kieszeni pewnie najnowszy android, albo iphonik. Aplla też wyzywacie, że na iphonie sprzed 10 lat nie działa to i tamto? A wiem, że dużo rzeczy już nie działa. Na allegro czy na innych można kupić byle jaki zestaw z windowsem 64 bitowym, w miarę nowy za grosze. Nawet laptopa za grosze i wszystko idzie uruchomić. Mi wszystko działa i na nowym laptopie i na komputerze, który ma już ponad 10 lat. Klient się ściąga w 7 sekund, instaluje się w 20, a wgrywa się szybciej i mniej się tnie niż na przeglądarce. Tak więc jedni psioczą, inni jak ja są zadowoleni.
^^ Cieszę się Twoim szczęściem :) Powodzenia na handlu i w przygodach kooperacyjnych życzę!
Chyba nie do końca rozumiesz powagę sytuacji :)
Zadowolony będziesz na pewno, jak w praniu odpadnie 80-90% obecnych graczy, tych, ktorzy są na tyle nietechniczni, że nie będą sobie w stanie poradzic z obejsciami do problemów ktore teraz mają, albo reprezentują mentalność "ma działać" i po prostu odejdą zniechęceni.
Jeden wstrząs już był jak się okazało, że są problemy z systemami logowania innymi niż Uplay, teraz masz drugi. Zobaczymy ile po takich wstrząsach gra wytrzyma, wszak nic nie napędza tak popularności produktu jak niemożność skorzystania z niego :)
a po co go zmieniales, przeciez tego pliku sie nie klika..
klikasz prawym myszy na pliku, wybierasz Otworz za pomocą ... i zmieniasz mu, czym ma byc ten plik otwierany.
http://z3nfist.cba.pl/images/swf.jpg
niech mi ktos powie bo nie jestem informatykiem pobieram gre tak jak pisza klikam otworz i powinno dzialas a nie dziale