Niestety korona spadła z głowy BB, posłałem do supportu list z prośbą o wytłumaczenie sytuacji, bo to zachowanie jest dziecinne... a na odpowiedź czekam, na pewno nie omieszkam jej tu umieścić ;)
Wersja do druku
Niestety korona spadła z głowy BB, posłałem do supportu list z prośbą o wytłumaczenie sytuacji, bo to zachowanie jest dziecinne... a na odpowiedź czekam, na pewno nie omieszkam jej tu umieścić ;)
Myślę, że powody są takie:
-BB wie, że jest problem i nie wie, jak z niego wybrnąć
LUB
-BB wie jak wybrnąć ale jest im to nie na rękę
Niepotrzebne skreślić.
Póki co jestem 161, czekam na zalogowanie od niemal godziny:((
http://forum.thesettlersonline.pl/pr...newpm&u=416895 Nacisnąć
Proszę o zajęcie stanowiska wobec problemu z kolejką logowania pojawiającego się od 4 dni.
W temacie http://forum.thesettlersonline.pl/th...tek-zbiorczy./ na naszym forum.
Login
Skopiować i wysłac
Musiałbym wygrać w totka, żeby kupić cokolwiek do darmowej gry, w której zaczyna się rażąca niekompetencja ze strony zarządzających.
to już nie jest śmieszne to jest żenujące i zakrawa na kpinę ze strony BB mają- nas głęboko w dupie, jestem w ****..na na brak odzewu pochowali głowy jak strusie są nieodpowiedzialni i się skompromitowali w 100%.
Właśnie chce się zalogować i co widzę KOLEJKA LOGOWANIA: 500 z 706 PC: 9 godz. 50 min. I CZAS NADAL ROŚNIE.......
TO DZIŚ RACZEJ JUŻ NIE ZAGRAM!!!!!
NO A TERAZ CZAS JEST 11 godz. 25 min
KPINA KPINA KPINA
a najlepsze jest to że za parę dni usuną wszystkie tematy które są przeciwko nim (czytaj świętym krowa) i będą udawać że było i jest wszystko OK i oczywiście wszystkim co obrażali Panów tej gry dadzą ostrzeżenie lub ban na forum a jak by mogło być inaczej
Żeby nie było za różowo to teraz mamy świeżutki problem z wejsciem na przygody, lubczyk działa, ulepszony tez, czas na przygode leci, limit sie skonczył no i jest super, pewnie dostane jakis egzo kosz w ramach przeprosin, a moze nie dostane.
a ja mam to w gdzieś te ich bany i ostrzeżenia jestem 399 z 862 i dalej rośnie by to ....
Najpierw kilka razy wywaliło mnie z gry przy próbie wejścia na mapę z przygodą, a teraz nie moge się zalogować, bo "kolejka logowania" :mad: